Wilt u snel een sloopauto verkopen?

17 mei 2017

Posted in Auto's en Motoren

Een auto die het niet meer naar behoren doet, of een voertuig die niet door de Apk-keuring is gekomen kan lastig zijn om nog te verkopen. De meeste particulieren hebben er geen zin in om een wagen aan te schaffen waar eerst veel aan moet worden gedaan voordat hij de weg op kan of mag. Ook bij diverse autobedrijven is het niet eenvoudig om er nog een leuk bedrag voor te krijgen. Een sloopauto verkopen hoeft echter zeker niet lastig te zijn als u dit op een goede manier aanpakt. Als u naar de site Sloopauto.net gaat dan zult u zien dat het erg gemakkelijk kan zijn om dit voor elkaar te krijgen. Een sloopauto verkopen kan eenvoudig als u het nummer belt dat op deze site staat. U krijgt dan altijd direct persoonlijk contact met een van de medewerkers die u zullen helpen bij het verkopen van de wagen. Dit is mogelijk omdat het bedrijf veel contacten heeft met autobedrijven en auto inkopers die zeker ook geïnteresseerd zijn in wagens die niet meer de weg op kunnen of mogen. Het is naast zelf bellen ook mogelijk om ons u te laten bellen. U bent dan zelf geen extra kosten kwijt aan het bellen en het is bovendien handig om direct iemand aan de telefoon te krijgen die u verder kan helpen.

Sloopauto verkopen zonder extra kosten

Voor u als verkoper zitten er geen extra of verborgen kosten aan het gebruik maken van onze diensten. Deze worden namelijk door de opkoper van de auto aan ons vergoed. Een sloopauto verkopen door gebruik te maken van dit bedrijf is dus voor u als verkoper erg voordelig. Via veel websites kost een sloopauto verkopen u geld omdat dit nodig is om een advertentie te mogen plaatsen of om het voertuig beter onder de aandacht te brengen. Op dit punt is het dus zeker voordelig om voor Sloopauto.net te kiezen. Het grote netwerk dat dit bedrijf door de jaren heen heeft opgebouwd zorgt ervoor dat voor alle soorten, merken en modellen de juiste koper te vinden is. De prijs die geboden zal worden is altijd marktconform en daarom voor u als verkoper zeker aantrekkelijk. Een sloopauto verkopen is bovendien zeer snel klaar. Dit kost vaak maar één of twee dagen. U zit dus niet lang met extra kosten voor de wegenbelasting of verzekering, want als de opkoper de auto ophaalt dan krijgt u direct een RDW vrijwaring. Het beloofde bedrag voor de auto krijgt u direct. Dit kan zowel in cash maar ook via een spoed banktransactie. Een sloopauto verkopen en hier snel geld voor krijgen kan dus absoluut via dit bedrijf.

Veel redenen om voor dit bedrijf te kiezen

Om voor u een goede prijs te krijgen zorgen de medewerkers dat er met meerdere bedrijven zal worden onderhandeld. Door het hele land zijn er veel contacten met bedrijven die interesse hebben in sloopauto’s en daarom zit er altijd wel iemand tussen die de wagen wil opkopen. Een sloopauto verkopen kan dus van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Nijmegen. Naast deze voordelen zijn er nog veel andere pluspunten te benoemen. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Direct een vrijwaring ontvangen
  • Zeven dagen per week bereikbaar
  • Goede klantbeoordelingen
  • Vrijblijvend een bod ontvangen

Er zijn kortom veel redenen om voor Sloopauto.net te kiezen als u een auto hebt staan waar u graag snel vanaf wilt. Het gehele proces van aanmelding tot verkoop zal veilig en betrouwbaar verlopen en voor u zeer weinig werk zijn, maar toch een leuk bedrag opleveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn