Juridische hulp nodig? Maak dan gebruik van de advocaten in Amsterdam

17 mei 2017

Posted in Juristen en Advocaten

Je komt als burger soms in situaties terecht waarbij je wel wat juridische hulp kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een huurgeschil. Het kan gebeuren dat je een huurwoning gaat huren en daar betaal je dan natuurlijk per maand huur voor. Op het moment dat je de huurprijs te zien krijgt, dan ga je er misschien vanuit dat alles wel in orde is. Je bent goed van vertrouwen en je bent ook enthousiast over de woning. Dus je tekent het contract en gaat in de woning wonen. Maar na een tijdje begint het toch te knagen. Wellicht heb je het idee dat de woning kleiner is dan in het contract staat aangegeven. Je kunt vervolgens gaan meten. Als je alle ruimtes nauwkeurig opmeet, dan kom je op een totaal aantal vierkante meters uit. Als dit inderdaad minder vierkante meters zijn dan je dacht, dan betaal je hoogstwaarschijnlijk ook teveel huur. Je kunt dit voor jezelf gemakkelijk berekenen via documenten die je via de site van de huurcommissie kunt downloaden. Als blijkt dat je inderdaad teveel betaalt, dan kun je naar de rechter stappen. Daar heb je uiteraard advocaten in Amsterdam voor nodig. In principe ben je namelijk misleid. Je hebt een woning gehuurd en een contract ondertekent met het idee dat de woning een x aantal vierkante meter groot was. Dit blijkt echter niet zo te zijn en dus is het een zaak voor de rechter. Deze kan uitspraak doen en van de verhuurder eisen dat deze de huur verlaagt en jou het teveel betaalde geld terug betaalt. Je kunt ook een probleem hebben met je baas. Wellicht heeft deze jou onterecht ontslagen. Of het wel of niet onterecht is, dat is voor de rechter om te beslissen. Wil je dus een zaak beginnen, dan heb je de hulp nodig van goede advocaten in Amsterdam. Zo zijn er verschillende rechtsvormen waarbij je advocaten in Amsterdam nodig hebt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Strafrecht
  • Contractenrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Familierecht en Jeugdrecht
  • Vreemdelingenrecht
  • Bestuursrecht

Heb je dus te maken met een geschil en kun je wel wat hulp gebruiken, neem dan contact op met de juiste advocaten in Amsterdam. Je kunt voor alle bovengenoemde rechtsgebieden terecht bij WitloxSnijders Advocaten. Er werken 5 verschillende advocaten bij dit kantoor, dus je hebt altijd advocaten in Amsterdam die jou kunnen helpen. Of het nu om huurrecht gaat of strafrecht, je vindt de juiste advocaten bij WitloxSnijders Advocaten.

Leer meer over de advocaten in Amsterdam via wsadvocaten.nl

Via de bovenstaande website kun je de profielen van alle advocaten bekijken. Als je bijvoorbeeld een strafrecht advocaat in Amsterdam nodig hebt, dan kun je het profiel bekijken van mr. Maarten Witlox. Je weet dan met wie je eventueel in zee gaat en dat is in een vroeg stadium uiteraard altijd prettig. Daarna kun je via een eerste kennismakinggesprek meer te weten komen over de zaak, de advocaten in Amsterdam en je kansen.

Wat kosten de advocaten in Amsterdam?

Voordat je een advocaat inhuurt, is het wel fijn als je weet waar je financieel gezien aan toe bent. Daarom kun je op de site van wsadvocaten.nl precies zien wat het je gaat kosten. Je kunt bijvoorbeeld per uur betalen, maar je kunt ook met een vast prijs werken. Deze prijs spreek je dan van te voren af. Mocht je een rechtsbijstandsverzekering hebben, dan worden de kosten voor de advocaat vergoed door je verzekering. Kijk dus goed naar je eigen situatie en bekijk vervolgens de mogelijkheden op de site zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn