Fris en verkwikkend water met een leidingwaterkoeler

18 mei 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Regelmatig verschijnen er in de media berichten over de vele positieve effecten van leidingwater voor onze gezondheid en productiviteit. Tegelijkertijd wordt er vaak gezegd dat de meeste Nederlanders te weinig water drinken, wat kan zorgen voor allerlei gezondheidsklachten. Lichte uitdroging kan ook negatieve gevolgen hebben voor de werkprestaties van uw medewerkers. Dit zorgt namelijk voor symptomen als vermoeidheid, futloosheid en een gebrek aan concentratie. Veel mensen grijpen bij zulke verschijnselen eerder naar een kop koffie dan naar een glas fris water, maar doordat koffie ook een uitdrogende werking heeft, werkt dit vaak contraproductief. Dus hoe kunt u uw medewerkers nu stimuleren om regelmatig een glas water te drinken? Door het laten plaatsen van een leidingwaterkoeler! Deze wordt direct aangesloten op de waterleiding en voert het drinkwater via een gesloten systeem door een filter. Daardoor is water uit de leidingwaterkoeler een stuk hygiënischer en zuiverder dan water uit de kraan, dat ook voor allerlei andere doeleinden wordt gebruikt, waardoor er een groei van bacteriën kan plaatsvinden. Het Nederlandse leidingwater is op zich van uitstekende kwaliteit en behoort zelfs tot het beste drinkwater ter wereld. Met een leidingwaterkoeler kunt u hier optimaal van profiteren! Doordat de leidingwaterkoeler het water bovendien ook nog eens lekker fris en koel maakt, is het nog moeilijk om een lekker glaasje water te laten staan! Dat is natuurlijk precies het effect dat u wilt bereiken. Bent u bang dat een leidingwaterkoeler op de werkvloer veel ruimte in zal nemen of de ruimte onaantrekkelijker zal maken? Dan is het belangrijk om te weten dat de ene leidingwaterkoeler de andere niet is en formaten en vormgeving behoorlijk kunnen verschillen. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de oogstrelende exemplaren op de website van Aqualight, een specialist op het gebied van waterkoelers, en laat u overtuigen! Deze link brengt u meteen naar een pagina vol nuttige informatie die u zal helpen met het bepalen of een leidingwaterkoeler ook voor uw werkvloer geschikt is. https://www.aqualight.nl/leidingwatercooler. Gebruikt u het online formulier om een offerte of een proefplaatsing aan te vragen, of om een afspraak te maken, zodat u de mogelijkheden kunt bespreken met een van de medewerkers van Aqualight. Wilt u nu alvast meer weten over de voordelen van een leidingwaterkoeler bestellen bij dit bedrijf? Leest u dan nog even verder. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet!

Een leidingwaterkoeler online bestellen – de voordelen op een rijtje gezet!

Een waterkoeler bestellen bij Aqualight is heel gemakkelijk en snel. U hoeft slechts een online formulier in te vullen om meer te weten over prijzen en mogelijkheden, of om meteen een proefplaatsing aan te vragen. Zo kunt u zelf uitproberen hoe een waterkoeler op de werkvloer bevalt. Als u in zee gaat met Aqualight, profiteert u bovendien van deze voordelen:

  • scherpe prijzen
  • uitstekende service
  • snelle levering
  • hoge kwaliteit
  • mooie vormgeving
  • regelmatig onderhoud

Optimaal genieten van uw leidingwater!

Met een waterkoeler van Aqualight wordt het wel heel gemakkelijk om optimaal te genieten van uw leidingwater! Dit wordt gekoeld en gezuiverd door de stijlvolle waterkoeler, die bovendien twee keer per jaar wordt gereinigd en gecontroleerd door de medewerkers van het bedrijf. De prijzen zijn aantrekkelijk en de kwaliteit is uitstekend. Bovendien profiteert u van snelle levering. Vaak kunt u al binnen 2 dagen een waterkoeler geleverd krijgen. Vraag een offerte aan via de website om een indruk te krijgen van de prijzen of vraag meteen een proefplaatsing aan, zodat u zelf kunt ervaren hoe de waterkoeler bevalt! Bezoek nu de website van dit bedrijf voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn