Wilt u graag een Ayahuasca ceremonie bij ons doen?

8 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

Vindt u het fijn om meer over uzelf te komen weten en bent u op zoek naar mogelijkheden om tot een diepere waarheid in uzelf te komen? Dan is een Ayahuasca ceremonie misschien iets waar u wel oren naar zou kunnen hebben. Van Ayahuascacentre.com willen u graag wat meer vertellen over het fenomeen ‘Ayahuasca ceremonie’. Wij kunnen u namelijk helpen om dichter bij uzelf te komen. Wij verzorgen al sinds vele jaren een Ayahuasca ceremonie voor mensen die dat graag willen. De redenen voor deze mensen om een Ayahuasca ceremonie te komen doen, zijn zeer uiteenlopend. Het is namelijk voor iedereen verschillend waarom hij of zij graag een ceremonie zou willen volgen. Wij willen u in deze korte tekst graag uitleggen wat u van de Ayahuasca ceremonie zou mogen verwachten en hoe deze vormgegeven wordt. U zult zien dat wij u heel goed kunnen helpen en wij nodigen u daarom ook van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is Ayahuascacentre.com. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen dus wanneer u op onze site heeft gelezen en er is u iets nog niet helemaal duidelijk, dan kunt u altijd een keer contact met ons komen opnemen. Wij leggen u graag persoonlijk uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U zult merken dat wij u altijd een traject op maat zullen leveren. Ieder mens is namelijk verschillend en zo ook de redenen waarom mensen bij ons aankloppen. De een is namelijk gewoon nieuwsgierig naar Ayahuasca, de ander wil de ceremonie gaan doen omdat hij of zij met een probleem worstelt dat hij of zij graag wil oplossen. Mocht u daarom ook met iets zitten, neem dan even contact met ons op om te horen hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Wij helpen u graag en wij willen u daarom vragen om snel een keer naar Ayahuascacentre.com te komen kijken.

Hoe ziet een Ayahuasca ceremonie er precies uit?

Wanneer u bij ons graag een Ayahuasca ceremonie wilt komen doen, dan zullen wij u vroegtijdig vertellen wat u moet doen om u optimaal op deze sessie voor te bereiden. Het is namelijk belangrijk dat u niet blanco aan deze sessie begint omdat het dan te heftig voor u kan worden. Wij hebben een speciaal dieet in het leven geroepen en wij willen u graag vragen om hier twee weken van tevoren mee te beginnen. U kunt op deze wijze uw lichaam goed voorbereiden op wat er allemaal komen gaat. Wij willen u ook vragen om u goed aan dit dieet te houden, want als u dit niet doet kunt u heftige ervaringen ondervinden tijdens de Ayahuasca ceremonie. Wij begeleiden u uiteraard heel goed waardoor u nergens voor hoeft te vrezen, maar wij willen u graag op uw gemak laten voelen en vandaar dat wij u willen vragen om het dieet goed te volgen.

Lees uzelf goed in aan de hand van de informatie op onze site

Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u graag een sessie bij ons zou willen doen. Wij bieden u hier namelijk:

  • meer informatie over het verloop van de ceremonie
  • het stappenplan van het dieet dat u ter voorbereiding moet gaan volgen
  • de antwoorden op de veel gestelde vragen over Ayahuasca

Wij hopen dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken. Hier kunt u namelijk alles lezen over hoe wij te werk zullen gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn