Anoniem experimenteren met condooms

8 mei 2018

Posted in Erotiek

Al vanaf mijn tienerjaren slikte ik de anticonceptiepil. Omdat ik altijd lange relaties had, was ik het niet gewend om condooms te gebruiken. Het afgelopen jaar heb ik een tijd in het buitenland gewoond. Het type anticonceptiepil dat ik altijd gebruikte, was daar niet te koop. Daarom stapte ik over op een ander merk. Ik stond er niet bij stil dat dit misschien weer net iets anders uit kon pakken. Mijn humeur sloeg om en ik was niet meer de oude. In overleg met mijn vriend besloot ik om te stoppen met de pil. Dat betekende dat we weer condooms moesten gebruiken. Ik had namelijk helemaal geen behoefte aan andere voorbehoedsmiddelen of vormen van anticonceptie, zoals een spiraaltje bijvoorbeeld. Daar had ik zoveel akelige verhalen over gehoord. Het gekke is dat ik me niet schaam als ik de pil bestel bij de apotheek. Maar als ik in de supermarkt of een apotheek bij de condoom afdeling sta, schaam ik me dood. Ik peins er dan ook niet over om in de winkel eens rustig bij de condooms te gaan staan en de verschillende maten, merken en andere soorten te bekijken. Ik voel me er helemaal niet comfortabel bij als ik condooms in de winkel moet kopen en zie er zelfs erg tegenop. Maar ik had ze toch echt nodig. Een paar weken geleden kwam ik dokterlifestyle.com tegen. Dit is een webshop waar je anoniem condooms kunt bestellen. Dit was dé oplossing voor mijn probleem. Hier kan ik zonder enige schaamte uitgebreid bekijken wat voor soorten en merken er allemaal zijn. Inmiddels heb ik verschillende soorten condooms bij dokterlifestyle.com besteld. Zo kan ik anoniem experimenteren en uitvinden welke soorten ons extra genot bezorgen.

Mijn favoriete condooms

Met Durex was ik al goed bekend. Maar op de radio had ik al een paar keer gehoord over Wingman. Ik hoorde dat Wingman zelfs een internationale Product Design Award had gewonnen. Op dokterlifstyle.com hebben ze Wingman condooms in een verpakking van 12 en 24 stuks. Ik besloot om een kleine verpakking te kopen zodat we het gewoon eens uit konden proberen. Wingman staat vooral bekend om het gemak waarmee je het condoom kunt gebruiken. Met Wingman is dat moment dat je even onderbroken wordt omdat je het condoom om moet doen, helemaal niet meer hinderlijk. Ik wilde ook eens experimenteren met de producten die iets extra’s hadden. Bij dokterlifestyle.com staan deze onder de categorie stimulerende condooms. Ik besloot om alle soorten eens uit te proberen, namelijk:

  • Durex Pleasure Me;
  • Durex Tingle Me;
  • Durex Exite Me.

De condooms van Durex Pleasure Me bevatten nopjes en ribbels. Het geeft een aangenaam gevoel en de geur is ook heel lekker. Het Durex Tingle Me condoom vond ik het meest verrassend. Doordat het condoom een glijmiddel met menthol heeft, voel je een kleine tinteling. Ik houd sowieso ontzettend van menthol geuren. Dit type condoom ruikt fris en de tinteling geeft een spannend gevoel. Het Durex Exite Me condoom bevat 500 nopjes. Vooral voor mij als vrouw biedt dit extra stimulans en een uitzonderlijk prettig gevoel.

Anonieme verpakking en levering

Misschien vraag je jezelf af of dit wel echt een anonieme manier van winkelen is. Want wat als je pakket bij de buren geleverd wordt en er een grote afbeelding van Durex op de doos staat? Daar hoef je niet bang voor te zijn. Alle bestellingen worden in een blanco doos geleverd. Niemand kan dus zien dat je condooms hebt besteld. Het is echt een interessante manier van experimenteren en het zorgt voor meer genot en plezier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn