Barf menu

15 mei 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

BARF voer voor uw hond of uw kat | Animal Food Express

Wil jij jouw hond of kat zo gezond mogelijk voeden? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een barf menu. Voeding is belangrijk voor ons, dat weten we allemaal. En als dat voor onszelf geldt, dan geldt dat natuurlijk ook voor onze geliefde huisdieren. Het is dan ook van belang dat wij eten voor ze uitkiezen dat van een goede kwaliteit is. Nu is het zo dat er heel veel verschillende merken zijn, de markt is op dit gebied echt heel groot. Veel baasjes hebben daardoor nog nooit van barf gehoord, kennen deze optie helemaal niet. Het is daardoor niet verwonderlijk dat velen kiezen voor het eenvoudigweg geven van droge brokjes aan hun hond of kat, dit is immers de meest eenvoudige oplossing. Maar is dit ook het gezondst? Het hoeft niet ongezond te zijn, zolang je maar kiest voor een hoogstaand merk dat goede voedingsmiddelen verwerkt heeft in de brokjes. Helaas is dit lang niet altijd het geval, in heel veel brokken is er voornamelijk sprake van vulling in plaats van voeding en dat wil je natuurlijk voorkomen. Wil jij jouw dier echt de beste verzorging geven die er mogelijk is, kies dan voor een barf menu!

Barf staat voor rauw en biologisch geschikt

Om dat te kunnen doen, moet je natuurlijk wel eerst weten wat barf nu eigenlijk is. Dit is geen merk, maar het is een manier van voeden. Het staat voor Bones and Raw Food of voor Biologically Appropiate Raw Food. Honden en katten eten van nature natuurlijk geen droge brokjes, zij eten bijvoorbeeld muizen en ratten, vogels of een haas of konijn. Hun spijsverteringssysteem is dan ook ingericht op het verwerken van dergelijk rauw vlees en als jij ze zo goed mogelijk wilt voeden, dan doe je er dus goed aan om hier bij aan te sluiten. Als jij je dier voedt volgens de princips van barf, dan kies je dus voor het voeren van bijvoorbeeld:

  • eendenhart
  • runderlever
  • kalkoennekken
  • hazenvlees

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en het mooie is, dit zijn vaak delen van dieren die mensen zelf niet voor consumptie willen gebruiken. Een biefstuk gaat er bijvoorbeeld bij veel mensen wel in, maar de lever van de koe blijft dan over. Door deze aan dieren te voeren, wordt er dus ook op duurzame wijze omgegaan met dergelijk restmateriaal. Voeden volgens de principes van barf is dus niet alleen heel erg gezond voor jou hond of kat, het is ook erg duurzaam!

Bestel bij Animal Food Express

Maar waar kun je nu producten kopen die voldoen aan de normen van een barf menu? En hoe stel jij nu zo goed mogelijk een dergelijk menu samen voor jouw hond of kat? Dit kan in het begin best wel even lastig zijn. Gelukkig is daar de hulp van Animal Food Express, zij verkopen niet alleen maar de producten die jij kunt gebruiken als jij jouw dier volgens de principes van barf wilt voeren, maar zij geven ook voorbeelden van een menu en zij geven meer informatie over het soort producten waar jij allemaal voor zou kunnen kiezen. Als jij hierop over wilt stappen, is het dan ook zeker aan te raden om eens naar hun website te gaan. Je kunt je dan eerst inlezen en vervolgens jouw bestelling bij hen plaatsen. Alles wordt door hen diepgevroren geleverd, dus het is volledig vers en je kunt het zelf ook meteen weer in de vriezer stoppen om het zo lang mogelijk houdbaar te laten zijn. Wil jij overstappen op barf, dan doe je er dus goed aan om naar Animal Food Express te gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn