Naar het Noorderlicht reizen is ontzettend spectaculair

29 mei 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Noorderlicht reizen en fotografie naar Lapland IJsland Lofoten Noorwegen - Waar en wanneer Noorderlicht zien

Wilt u graag naar het Noorderlicht reizen? Dan wilt u waarschijnlijk naar Scandinavië of Finland op vakantie. Want dit prachtige groenige licht in de atmosfeer is alleen boven de poolcirkel zichtbaar en zodoende is de reis naar het hoge noorden verplicht. Gelukkig kunt u er gedeeltelijk met de trein, met de boot, met de auto en natuurlijk met het vliegtuig naartoe reizen. Wij van xplorethenorth.nl maken Noorderlicht reizen voor u op maat. We zorgen dat u onderweg kunt profiteren van aangename accommodatie en kunnen ook allerlei activiteiten organiseren om de Noorderlicht reizen erg bijzonder te maken. Geniet in de avond tot aan het begin van de nacht van dit lichtspektakel en dompel u overdag onder in de cultuur van de Lappen. Reis naar de Noordkaap, maak sledetochten, ga langlaufen of maak avontuurlijke wandelingen langs de fjorden van Noorwegen. En zo is er ongetwijfeld voor ieder wat wils te vinden. Het is van belang om te beseffen dat de beste tijd om naar het Noorderlicht te reizen in de herfst en winter is, dus van september tot aan april. Er is dan nauwelijks zonlicht, ook niet overdag, dus genoeg kans om deze indrukwekkende ionisatie ten volle te aanschouwen. Het verbuigen van licht gebeurt trouwens ook rond de Zuidpool maar dan moet u helemaal naar Antarctica reizen en dat is natuurlijk wel erg gortig. U doet er dan ook goed aan om uw Noorderlicht reizen bij Xplore the North de organiseren. En het is belangrijk om te realiseren dat u daarbij altijd de touwtjes in handen houdt.

Onze Noorderlicht reizen zijn waarlijk onvergetelijk

Stel dat u naar het Noorderlicht reizen wilt, waar begint u dan? Kijk om te beginnen op onze website en lees er alles over het ontstaan van het licht. Bekijk er vele foto’s, ook van de fantastische vaak desolate landschapen die u aandoet tijdens de reis en we raden het u ook aan om de vele videofragmenten even te bekijken. Vervolgens kunt u doornemen wat voor type camera u mee moet nemen als u tijdens de Noorderlicht reizen het licht wilt opnemen en fotograferen. Als u naar Lapland gaat in de winter dan moet u zich absoluut goed voorbereiden want het kan er akelig koud worden. Onze site is niet zomaar een reisorganisatie zoals u kunt lezen. We vinden het belangrijk dat u uitgerust en goed voorbereid op vakantie gaat. Daarbij hebt u natuurlijk ook nog heel wat uit te zoeken:

  • Want hoelang gaat u, met hoeveel personen en wilt u dat u deel uitmaakt van een groepsreis?
  • Wilt u naar Spitsbergen, naar de Lofoten, naar IJsland of een reis door geheel Lapland maken?
  • En wat mag het gaan kosten? Tijdens het plannen van de Noorderlicht reizen houden we namelijk graag rekening met uw budget.

Wij bereiden uw reis graag tot in de puntjes voor

Hebt u ten slotte nog vragen over alle mogelijkheden die u hebt tijdens de Noorderlicht reizen? Of wilt u een totaal andere reis naar het prachtige noorden van Europa maken, bijvoorbeeld omdat u er in de zomer naartoe wilt gaan? Klim in ieder geval eens in de pen en geef uw wensen aan ons door zodat we een voorstel kunnen maken. Ook telefonisch staan we vanzelfsprekend voor u klaar. En als u meer sfeerimpressies en indrukken wilt opdoen dan raden we het u aan om ons te volgen via sociale media zoals Facebook en Instagram. Het is daarnaast mogelijk om een abonnement te nemen op de gratis nieuwsbrief die u vervolgens eens in de maand in uw inbox mag ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn