Wassink Advies en Consulting, voor hypotheekadvies in Roden

17 september 2018

Posted in Financiën en Verzekeringen

Een huis kopen is altijd spannend en de financiering van een woning is altijd een heel gepuzzel. Als hypotheekadviseur is Wassink Advies en Consulting uw aangewezen partner in dit traject bij hypotheekadvies in Roden. Of het nu gaat om het afsluiten van een hypotheek of het oversluiten van een bestaande hypotheek, uw adviseur geeft u hypotheekadvies voor Roden en helpt u mee de juiste keuzes te maken. Hypotheekverstrekkers, hypotheekvormen, juridisch advies of het in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheekgarantie, uw adviseur brengt alles overzichtelijk in kaart en adviseert u aan de hand van uw wensen. Dit hypotheekadvies in Roden kan u vele euro’s per jaar besparen.

Naast hypotheekadvies in Roden biedt Wassink Advies en Consulting meer.

Wassink Advies en Consulting staat bekend om een nuchtere aanpak. Iets waar men in Groningen bekend om staat. De persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen staan hoog in het vaandel. En zij treden niet alleen op voor hypotheekadvies in Roden, maar bieden ook inzicht in allerlei mogelijke verzekeringen. Een compleet en duidelijk financieel overzicht helpt u bij het maken van weloverwogen keuzes. De eerste stap is eenvoudig. U maakt eerst een vrijblijvende eerste afspraak voor uw hypotheekadvies in Roden. Dit kan via de website https://www.wassinkadviesenconsulting.nl. De adviseur van Wassink Advies en Consulting zal dan met u in gesprek gaan om uw situatie te bespreken en blijft daarin altijd onafhankelijk. Samen met hem vergelijkt u hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Zo komt u tot de beste deal. Heeft u specifieke wensen? Laat dit dan opnemen in uw hypotheekadvies voor Roden. Zo komt u nooit onverwacht voor verrassingen te staan. U krijgt financieel advies, ontdekt alle vooraarden, informatie over aflossing, rente en uw draagkracht naast de eventuele nieuwe hypotheek. Wilt u ’s avonds nog hypotheekadvies voor Roden? Uw adviseur staat elke dag tot half tien ’s avonds voor u klaar. Zeven dagen per week. Zo hoeft u niet te wachten, wanneer u op de bank een huis online tegenkomt, om de volgende dag pas uw mogelijkheden te bespreken. In de huidige huizenmarkt is dat zeker geen overbodige luxe. U wilt immers de aanschaf van uw droomwoning niet mislopen.

Erkend Financieel Adviseur

Wassink Advies en Consulting is een regionaal bedrijf met een kantoor in Zevenhuizen. Dit betekent dat zij kennis hebben van de omgeving van Zevenhuizen, Roden, Leek en de rest van de provincie Groningen. De ideale partner dus voor hypotheekadvies in Roden. Wassink Advies en Consulting draagt ook met trots de EFA-certificering voor Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur. Ook zijn alle hypotheekadviseurs aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Daarnaast wordt de organisatie ook erg goed gewaardeerd op online vergelijkingspagina’s zoals Independer en Advieskeuze. In 2017 is zelfs de hypotheekprijs uitgereikt voor het beste kantoor in de regio Groningen. Reden te meer om eens vrijblijvend een adviseur te bellen voor alle mogelijkheden. En niet alleen voor hypotheekadvies in Roden. Een financiering kan voor diverse doeleinden nodig zijn. Natuurlijk voor de aanschaf van een huis, maar wellicht wilt u verbouwen of een restschuld afbetalen. Dan wilt u wel weten dat u de meest gunstige looptijd kunt bedingen, hoeveel rente u in de loop der tijd gaat en blijft betalen en wat uw eigen financiële bestedingsruimte zal zijn. Verrassingen op financieel vlak zijn bijna nooit fijn, tenzij u de loterij wint. Het is dus beter om voor zeker te gaan en een onafhankelijk adviseur in te schakelen die echt objectief met u meekijkt naar uw situatie en mogelijkheden. Heeft u weinig tijd? Een afspraak bij u thuis is ook zo gemaakt. U ziet, u bent bij Wassink Advies en Consulting in goede handen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn