Waarom hondenbrigade in Rotterdam?

26 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een grote multinational bedrijf in het westen van het land organiseert jaarlijks evenementen, waar duizenden mensen op afkomen. Dit vraagt veel van de organisatie van zo’n evenement. Alles moet in de goede banen worden geleid. Het draaiboek met de doelstelling van het evenement moet duidelijk worden, evenals het budget en de begroting. Ook het aantal mensen dat welkom is moet worden bepaald en de ruimte moet groot genoeg zijn iedereen die afkomt op het evenement. Als organisator van een evenement ben je ook verantwoordelijk voor vergunningen en verzekeringen. Dit valt onder het gebied van veiligheid en is misschien nog wel het belangrijkste tijdens het organiseren en inrichten van het evenement. Als organisator van een evenement is het belangrijk welke verwachtingen en maatregelen rondom de beveiliging treft. De organisatie kan bijvoorbeeld een veiligheidsplan opstellen, met daarin alle opgenomen risico’s en op welke manier deze kunnen worden ingeperkt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunnen zij ook huisregels opstellen die van toepassing zijn gedurende het evenement. Deze worden dan gecommuniceerd met de bezoekers. Voor een zorgeloze voortgang van het evenement kun je er ook voor kiezen om een veiligheidsorganisatie in te zetten. Veel organisaties hebben vergunningen, maar let erop als organisatie dat je kiest voor kwaliteit. De hondenbrigade in Rotterdam is uiterst geschikt om je hierbij te helpen. De hondenbrigade in Rotterdam kan worden ingezet om een evenement preventief te beveiligen. Dit is een zorg minder en de organisatie kan zich dan volledig bezig houden met het evenement.

Mogelijkheden hondenbrigade in Rotterdam

De uitvalsbasis van de hondenbrigade is in Rotterdam. Echter zijn zij inzetbaar door heel Nederland. Geen enkele provincie slaan zij over en de hondenbrigade in Rotterdam is bereid om door heel Nederland haar diensten te leveren. Hondenbrigade in Rotterdam doet dit 7 dagen per week, zowel dag en nacht. Op elk moment en op elke manier kunnen zij zorg dragen voor de veiligheid, dit maakt ze erg flexibel. De honden van hondenbrigade in Rotterdam zijn professionals te noemen en zijn speciaal opgeleid om de veiligheid te waarborgen. De honden weten precies hoe zij moeten handelen in bepaalde situaties. Daarnaast vormen de honden een hecht team samen met de hondengeleider. De hondengeleider legt instructies neer bij de honden en zij zijn opgeleid om deze uit te voeren. De hondenbrigade in Rotterdam kan de veiligheid waarborgen tijdens een evenement, maar ze kunnen ook zorg dragen voor preventieve veiligheid. Bijvoorbeeld bij een terrein. 

Andere diensten

De hondenbrigade in Rotterdam wordt aangeboden door R&A beveiliging. Dit staat voor Respect & Awareness. Bij R&A worden verschillende functies vervuld, waaronder:

  • Hondengeleiders
  • Verkeersregelaars
  • Beroepsmatige beveiligers.

R&A is volgens het Ministerie van Veiligheid en Jusititie officieel erkend voor de uitvoer van beveiligheidswerkzaamheden en dit is terug te zien in hun professionele houding. De diensten die zij aanbieden zijn erg breed en hierin zijn zij erg flexibel. Naast het beveiligen van evenementen, bieden ze ook beveiliging bij winkels, horeca, objecten, transport, verkeer en personen. Door het complete pakket van de R&A kunnen zij hun diensten aanbieden voor iedere behoefte. Zij zijn uitstekend in staat om je hierin te kunnen adviseren welke mate van beveiliging het beste aansluit bij de vraag. Ben je benieuwd naar de hondenbrigade in Rotterdam? Dan is het de moeite waard om en kijkje te nemen op de website van R&A via r-abeveiliging. Je kunt op de website ook de andere diensten van R&A bekijken of contact met ze opnemen. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen, maar je kunt ze ook per e-mail bereiken via info@r-abeveiliging.nl.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk via het telefoonnummer 010 – 450 8375.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn