Kom vergaderen Utrecht

23 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u vergaderen Utrecht op een unieke locatie? Dan hebben wij de tip voor u! Kom voor vergaderen Utrecht naar The Fitness Studio. Nu denkt u misschien: The Fitness Studio, is dat niet een betere naam voor een sportschool in plaats van voor een plaats voor vergaderen Utrecht? Dat klopt, want The Fitness Studio is inderdaad een sportschool en dat maakt dit misschien wel de meest ideale plek om te kiezen voor vergaderen Utrecht. Ze hebben hier twee fantastische ruimtes waar u gebruik van kunt maken.

  • Inclusief alle benodigdheden
  • Van 1 tot 30 personen
  • Opties om te sporten

Een van de ruimtes is geschikt voor maximaal 8 personen, de andere ruimte heeft plaats voor maximaal 30 personen. Uiteraard kan de ruimte zo opgezet worden zoals u dat wilt. En ze hebben verschillende benodigdheden waar u ook gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan WiFi, een Flip-over-board met stiften en er is ook een beamer en een LCD scherm aanwezig. U kunt er dus allerlei soorten vergaderingen en meetings houden. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer bedrijven zijn die ervoor kiezen om hier een meeting op locatie te houden. En het is natuurlijk niet verkeerd om het op zo’n gave locatie te doen!

Kom sporten en vergaderen Utrecht

Steeds meer mensen vinden het tegenwoordig heerlijk om tussen het werken door even een goede training te doen. En dat is op deze locatie natuurlijk ideaal. Er zijn uiteraard mogelijkheden om gebruik te maken van de sportschool faciliteiten. Wilt u graag met de groep waarmee u aan het vergaderen bent, ook een training doen? Dan behoort dat tot de mogelijkheden. Op de website https://www.thefitnessstudio.nl/vergaderen-utrecht/ kunt u hierover ook al meer informatie vinden. Maar als u graag de specifieke mogelijkheden wilt weten, dan raden we u aan om hierover contact op te nemen met de medewerkers van The Fitness Studio. Zij kunnen samen met u en uw collega’s niet alleen alle mogelijkheden voor vergaderen Utrecht doornemen, maar ook voor het volgen van een uitstekende training. Het is niet goed om een hele dag opgesloten te zitten in een ruimte. U heeft op een gegeven moment een pauze nodig en wat is er dan beter dan een heerlijke training doen? Het is dan ook niet voor niets dat een heleboel bedrijven niet alleen kiezen voor vergaderen Utrecht op deze locatie, maar ook voor het volgen van een goede training. Aan het einde van de dag gaat u geheid met een goed gevoel weer naar huis!

Maak het vandaag nog in orde

Klinkt het u goed in de oren om uw volgende vergadering of meeting op deze locatie te organiseren? Kom dan vandaag nog een kijkje nemen op de website van The Fitness Studio. Heeft u een specifiek idee over waar u naar op zoek bent op het gebied van vergaderen Utrecht? Dan raden we u aan om daarover gewoon eens contact op te nemen met een van de medewerkers van The Fitness Studio. Zij kunnen dan samen met u gaan kijken naar wat de mogelijkheden nu precies zijn en hoe zij u daarbij kunnen helpen. We kunnen u zeker aanraden om deze locatie voor vergaderen Utrecht te overwegen. Zelfs als u niet van sporten houdt, is het wel degelijk de moeite waard om hier een vergadering te houden. Het is voor iedereen leuk om eens op een nieuwe locatie te zijn. Vaak zorgt dit voor meer inspiratie en dat is voor vergaderen Utrecht nooit verkeerd. Kom snel een kijkje nemen op de website en maak uw afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn