Ik ontdekte dat onze zoon add heeft

22 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Onze zoon zat al jaren niet lekker in zijn vel en dat zagen wij als ouders wel, maar wij hadden geen idee wat er met hem aan de hand kon zijn. Hij functioneerde namelijk niet slecht, maar wij zagen wel dat hij niet gelukkig was. Het is als ouders heel lastig om je kind zo te zien omdat je hem wel wilt helpen, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Je wilt hem ook niet voor de voeten lopen en dus was het voor ons altijd heel lastig om te snappen of en zo ja, wat er dan met hem aan de hand kon zijn. Als wij dit eenmaal wisten, zouden wij hem ook meer steun kunnen bieden. Omdat ik het er niet bij wilde laten zitten, ben ik allerlei informatie gaan opzoeken op het internet. Ik heb daar heel veel nuttigs gevonden en op een gegeven moment las ik meer over ADHD. Ik las al heel snel dat mijn zoon hier geen last van had; integendeel, van heel veel van de genoemde kenmerken, was hij het totaal tegenovergestelde. Dat betekende echter niet alleen dat hij geen ADHD had, maar ook dat wij waarschijnlijk meer kans had om add te hebben. Ik las dat add in veel opzichten precies het tegenovergestelde was van ADHD. Ik ben daarom eens meer over add gaan opzoeken omdat ik hier graag meer over wilde weten. Ik kwam toen op allerlei sites terecht waar ik een schat aan informatie aangaande add vond, en dat heeft mij de ogen behoorlijk doen openen. Toen ik namelijk las wat add precies was, was het voor mij al heel snel duidelijk dat onze zoon hier aan leed. Ik ben daarom ook meer tijd gaan steken in het lezen over add en dat heeft mij de ogen behoorlijk doen openen. Dit was waar mijn zoon aan leed.

Deze site biedt heel veel nuttige informatie over add

Een van de beste sites die ik kon vinden wanneer het gaat over het vinden van informatie over add, was de pagina Zobegaafd.nl. Deze site is heel erg deskundig, maar de informatie die hier wordt uitgelegd wordt heel toegankelijk besproken. Bovendien legt het niet alleen heel goed uit wat add precies is, maar ook hoe je het kunt herkennen en wat de mogelijkheden zijn wanneer je add hebt. Het hoeft namelijk niet een groot probleem te zijn om add te hebben. Deze mensen hebben enkel een wat andere benadering nodig en als je dat eenmaal weet, kun je heel ver komen met deze aandoening. Ik heb de tips daarom goed ter harte genomen en ik ben gaan proberen om mijn zoon op een andere manier te benaderen. Dat had al heel snel effect want ik merkte dat hij steeds actiever werd. Ik wist zijn aandacht te vestigen op dingen die hij echt interessant vond en vervolgens ging hij helemaal voor deze dingen. Dat was heel fijn om te merken omdat ik zag dat hij zich beter ging voelen. Dat alles had ik nooit kunnen bewerkstelligen wanneer ik niet op de site van Zobegaafd.nl had gekeken.

Deze site biedt een schat aan nuttige informatie

Mocht u ook het idee hebben dat er iets met iemand die u kent aan de hand is, of wanneer u denkt dat u iets heeft, dan kunt u altijd een keer op Zobegaafd.nl kijken. Hier kunt u namelijk:

  • heel nuttige informatie vinden over allerlei aandoeningen
  • lezen hoe u met deze aandoeningen om kunt gaan
  • de kracht uit iedere aandoening naar boven halen

Ik raad Zobegaafd.nl van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn