Een warmtepomp kopen

27 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een warmtepomp kopenWil jij je woning verwarmen tegen een goedkoper tarief dan met gas? Neem dan een warmtepomp. Een warmtepomp verwarmt je woning door middel van elektriciteit. Dit is een stuk duurzamer en goedkoper dan wanneer je gas gebruikt. Een warmtepomp is dus beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. Zo heb ik laatst via The Sunshine Company een warmtepomp laten installeren en ik ben er ontzettend tevreden mee.  

Met een warmtepomp kun je ontzettend veel geld besparen. 

Ik heb een warmtepomp laten installeren omdat het mij veel geld kan besparen. Je zult misschien denken, wat is eigenlijk een warmtepomp? Een warmtepomp is een apparaat waarmee je je huis kunt verwarmen door middel van elektriciteit. Daar een gewone cv-ketel draait op gas, draait zo’n pomp op elektriciteit. Elektriciteit is een stuk goedkoper dan gas en daarnaast ook nog eens duurzamer. Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Deze verschillen voornamelijk van elkaar in de manier waarop ze werken. Sommige pompen werken samen met je cv-ketel, andere vervangen je ketel compleet. Warmtepompen zijn in principe geschikt voor elke woning, maar het soort pomp dat het beste bij je woning past, hangt weer van je woning af. Ik heb mijn pomp dus via The Sunshine Company laten installeren. Zij zijn gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen en zonnepanelen. Zij installeren onder andere: 

  • Warmtepompen 
  • Infraroodpanelen 
  • Zonnestroomboilers 

Zij kunnen je dus op verschillende manieren helpen geld te besparen op gas. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om met de oplossingen van The Sunshine Company volledig zonder gas te leven. Dat vind ik natuurlijk ontzettend fijn. Gas is niet alleen duur, maar ook nog eens een fossiele brandstof. Het plaatsen van een warmtepomp zorgt er niet alleen voor dat ik minder gas hoef te verbruiken voor het verwarmen van mijn woning, maar ook nog eens mijn steentje bijdraag aan een beter milieu. Ik wist eerst helemaal niet dat het mogelijk was om zo’n pomp in mijn woning te plaatsen. Ik dacht eerst dat dat alleen mogelijk was bij nieuwbouw. Totdat een van mijn collega’s mij vertelde dat hij via The Sunshine Company ook zo’n pomp had laten plaatsen en volledig zonder gas kon wonen. Hij had namelijk ook zonnepanelen op zijn dak laten plaatsen en koken deed hij al zonder gas. Met een nieuwe pomp hoefde hij dus helemaal geen gas meer te gebruiken. Ik was erg nieuwsgierig naar hoe dit dan mogelijk was. Ik ben altijd op zoek naar manieren om te besparen op mijn vaste lasten en bij te dragen aan het milieu. Hij vertelde mij dat hij dit via The Sunshine Company had laten doen. Zij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen in elke woning een pomp plaatsen. 

Neem vrijblijvend contact op voor advies 

Ik besloot dus het advies van mijn collega op te volgen. Ik nam via thesunshinecompany.nl contact op met The Sunshine Company en zocht daar ook meer informatie over warmtepompen. Ik wist dus eerst bijvoorbeeld niet dat er verschillende soorten pompen waren en dat deze in vrijwel elke woning geplaatst kunnen worden. Ik nam contact op voor advies en The Sunshine Company verzekerde mij dat mijn woning geschikt was voor de plaatsing van een warmtepomp. Ik maakte een afspraak met een installateur en die zou na het weekend mijn pomp al bij mij kunnen installeren. De installateur die ik over de vloer kreeg was erg vriendelijk. Hij legde mij uit hoe zo’n pomp precies werkt en hoe ik er mee kan besparen op mijn maandelijkse lasten. Na de installatie heb ik inderdaad kunnen merken dat ik minder betaal. Mijn vaste lasten zijn door het wegvallen van gas ontzettend gedaald in de laatste paar maanden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn