Waar hebben ze de lekkerste lunch Vianen? Bij Zas & Fratsen

27 november 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Op zoek naar een superleuk plekje waar ze lunch in Vianen aanbieden? Dan kunnen we je Zas & Fratsen aanraden. Deze lunchroom is te vinden via de site zasenfratsen.nl. Hier vind je onder andere de menukaart. Pas wel op, want het water zal je direct in de mond lopen als je leest wat je hier alleen al qua lunch in Vianen kunt bestellen. Om je een voorbeeld te geven, dit zijn de mogelijkheden onder andere qua lunch in Vianen:

  • Broodje met oude of jonge kaas
  • Broodje met eiersalade
  • Broodje met brie of geitenkaas
  • Broodje met gegrilde ham

Natuurlijk kun je hier niet alleen maar broodjes krijgen. Ze hebben veel meer in de aanbieding. Wat dacht je van een onmisbare kop koffie? Of een kop heerlijke muntthee? Ook appelsap kun je hier verkrijgen, net als tal van andere frisse drankjes. En houd je toch meer van een wijntje of een biertje? Ook dat kan gewoon!

Daarom kies je voor lunch Vianen

Eten is steeds belangrijker geworden in ons leven. We eten niet alleen meer omdat het nodig is, maar omdat het ook erg leuk is om samen te doen. Het is niet zonder reden dat in menig huis tegenwoordig een kookeiland staat en eten in de keuken gedaan wordt. Het is echt iets dat je wilt delen met de mensen om je heen, of dat nu familie of vrienden zijn. Zo is samen koken bijvoorbeeld ontzettend leuk, maar het samen eten misschien nog wel meer. Menig uitje met familie of vrienden wordt in deze tijd afgesloten met een hapje eten. Of het uitje bestaat zelfs grotendeels uit het ergens eten. Inderdaad, ergens eten. Steeds meer mensen kiezen er namelijk voor om buitenshuis te eten. Dat doorbreekt ook even de sleur van de dag. Tegelijkertijd hoef je zelf niet voor je eigen eten te zorgen. Het is fijn om bediend te worden. Zo kun je je concentreren op het nuttigen van een heerlijke maaltijd, terwijl je ook even je huis uit bent. Zoek je voor komend weekend of een later moment nog een plek die kan zowel kan dienen lekker te winkelen, als een plek om te lunchen in Vianen? Waar je echt moet zijn geweest als je een locatie zoekt voor lunch in Vianen, dat is Zas & Fratsen. Hier serveren ze overheerlijke lunch in Vianen. Maar er zijn meer redenen waarom je hier naartoe moet voor lunch. Ze zijn bijvoorbeeld gelegen op een prachtige plek. Die plek is van zichzelf al de moeite waard om te bezoeken. Het voelt aan alsof je in het hart van de stad bent, maar niks is minder waar. Praktisch op loopafstand ben je namelijk in de natuur, waar je een heerlijke wandeling kunt maken over de dijk. Even lekker uitwaaien, of gewoon genieten van de rust.

Klantvriendelijk en gezellig

Zas & Fratsen is om meer redenen dé locatie om te lunchen. Ze hebben bijvoorbeeld erg vriendelijk personeel, waardoor je je gelijk welkom voelt als je de deur opent. Ook van binnen is het erg sfeervol. Als je dan ook nog eens een menukaart wordt aangeboden waarmee je een heerlijke lunch in Vianen voor het uitkiezen hebt, dan kan het niet anders dan dat je hier blij van wordt. De lunch in Vianen die ze hier serveren, moet je echt geproefd hebben. Je kunt natuurlijk gewoon binnen komen lopen als je behoefte hebt aan lunch in Vianen, maar je kunt simpelweg ook reserveren via de site. Zo weet je zeker dat er plek is, wat altijd een prettig idee is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn