Healing in Den Haag geeft je energie balans

27 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Te veel bloot gesteld worden aan situaties die niet goed voor je zijn, kan er voor zorgen dat je langdurig jezelf niet bent. Dit kan leiden tot stemmingswisselingen of vermoeidheid. Je zit niet lekker in je vel en weet je geen raad meer. Kom dan naar de healing in Den Haag. Hierbij worden je aura en chakra’s opgeschoond, zodat je weer helemaal jezelf kunt zijn en de stemmingswisselingen zullen verdwijnen. Vooral voor hooggevoelige mensen is dit erg geschikt. Er zijn verschillende soorten healing in Den Haag. Zo zijn er bijvoorbeeld de Tera Ma Reiki en Shamballa.De healing in Den Haag geef ik in de praktijk. De volgende dingen zijn kenmerkend voor mijn behandeling:

  • We drinken samen een kopje thee om elkaar beter te leren kennen
  • Daarna neem je gekleed plaats op de behandeltafel
  • Omdat het fijn is om het mannelijke en vrouwelijke te verenigen, geef ik de healing soms met mijn partner
  • Ik gebruik tijdens de behandeling ook facetten uit de kleurentherapie door het gebruik van een kleurenlamp

Doordat deze facetten allemaal terug komen tijdens de healing in Den Haag, kun je na de behandeling de wereld weer positiever zien.

Voel jezelf beter met healing in Den Haag

Healing is bij iedere behandelaar anders. Er zijn namelijk veel stromen in deze wereld, variërend van Reiki tot het sjamanistische Shamballah. Mijn healing in Den Haag is hier een combinatie van. Buiten het lichaam om zijn er nog meer energieën werkzaam, zoals de bovengenoemde aura en chakra’s. Deze kunnen opgeschoond worden door op een bepaalde manier af te stemmen en te voelen wat er nodig is. Zo ontstaat er als het ware een zelfhelende werking en worden de vaardigheden van het lichaam weer op gang gebracht. Als het gaat om een chakrahealing is kleurentherapie ook zeer effectief. De healing in Den Haag is in feite een vorm van begeleiding naar het reguliere circuit, waardoor je weer beter in je vel zit en jezelf gelukkiger voelt. Iedere behandeling is daarvoor verhelderend en letterlijk helend. Hiervoor moet je je op je gemak voelen. Daarom beginnen we altijd met een kopje thee om elkaar beter te leren kennen. Zo kan ik me ook beter inleven in jouw situatie, waardoor ik beter aanvoel waar de pijnpunten zitten. Alleen als jij er mee instemt, zal mijn partner aanwezig zijn om het mannelijke en vrouwelijke samen te laten komen. Dit is echt alleen als jij je daarbij op je gemak voelt! Iedere sessie wordt altijd in alle rust voorbereid, door gesproken en uitgevoerd, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Bij healing in Den Haag sta jij centraal.

Yinas zet je positief in het leven

Yinas helpt jou om jezelf weer lekkerder in je vel te voelen. Door middel van healing kunnen er namelijk veelproblemen opgelost worden en daar wil ik graag bij helpen. Omdat ik mezelf ook wil blijven ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd om professioneel te kunnen werken met onder andere healing. Daarnaast kan ik ook helpen met coaching door middel van het spirituele pad. Voor meer informatie over healing in Den Haag verwijs ik je graag door naar yinas.nl. Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen middels de contactgegevens die op de website vermeld staan. Ook wanneer je denkt dat een healing in Den Haag jou kan helpen om jezelf terug te vinden en evenwichtiger in het leven te staan, kun je contact met mij opnemen. Je zult versteld staan van het effect wat healing in Den Haag op jou en je lichaam heeft. Je problemen zullen na een sessie al enorm verkleind zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn