Ik maakte gebruik van de diensten van deze boekhouder in Oosterhout

27 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een aantal jaar geleden ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik kom namelijk uit een echte ondernemersfamilie en daarom is het mij met de paplepel ingegoten dat wanneer ik iets wil, ik er hard voor moet werken. Een eigen onderneming beginnen was dan ook al lange tijd mijn droom. Een aantal jaar geleden heb ik deze droom verwezenlijkt en de zaken lopen eigenlijk vanaf het begin af aan al heel erg goed. Waar ik echter achter gekomen ben, is dat ik een enorme hekel heb aan het doen van de administratie. Ik ben er simpelweg niet voor gemaakt om te zorgen dat de boekhouding goed in de boeken terechtkomt en dat heeft mij in de nesten gewerkt. Ik heb namelijk vorig jaar controle gehad van de Belastingdienst en toen hebben zij vastgesteld dat ik mijn boekhouding bij lange na niet op orde had. Dat was natuurlijk niet iets waar ik blij van werd en vandaar dat ik besloten heb om externe hulp in te schakelen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goede boekhouder in Oosterhout. Deze boekhouder in Oosterhout had ik snel gevonden. Ik hoorde namelijk van heel veel mensen dat als je op zoek bent naar een goede boekhouder in Oosterhout, je het beste naar Boekhoudmannetje.nl kunt gaan surfen. Deze site behoort namelijk toe aan een heel goede boekhouder in Oosterhout. Ik heb de informatie die zij op hun site geven, met heel veel plezier doorgenomen en het was mij daardoor al heel snel duidelijk dat wanneer ik met hen zou gaan samenwerken, ik daar geen spijt van zou krijgen. Bovendien is deze boekhouder in Oosterhout van alle markten thuis en dat sprak mij heel erg aan. Het leek mij dan ook een heel verstandige keus om deze boekhouder in Oosterhout te vragen om mijn administratie op zich te nemen zodat ik mij daar geen zorgen meer over hoefde te maken. Zo gezegd zo gedaan, ik heb contact gelegd met deze boekhouder in Oosterhout en binnen een paar dagen was alles al geregeld.

Deze boekhouder in Oosterhout levert altijd vakwerk

Inmiddels werk ik al een tijdje samen met deze boekhouder in Oosterhout en dat bevalt mij heel erg goed. Ik kan namelijk dankzij deze boekhouder in Oosterhout er zeker van zijn dat mijn administratie altijd klopt. Bovendien helpt deze boekhouder in Oosterhout mij ook met het doen van mijn belastingaangifte. Daardoor betaal ik nu al een paar jaar veel minder geld dan ik normaliter deed. Het is namelijk zo dat deze boekhouder in Oosterhout heel goed op de hoogte is van de regels die gelden voor ondernemers zoals ik. Zo heb ik al een aantal jaar kunnen profiteren van een regel waar ik nog nooit van gehoord had, maar die dit kantoor van binnen en buiten kende. Dat was heel prettig om te merken en ik ben daarom ook heel blij dat ik dit kantoor in de arm heb genomen. Ik besteed tegenwoordig steeds meer werk aan hen uit omdat ik heel erg tevreden ben over hun diensten. Kijk daarom ook een keer op Boekhoudmannetje.nl wanneer u ook graag gebruik zou willen gaan maken van hun dienstverlening.

Ik raad dit kantoor aan iedereen aan

Sinds ik met de mensen van Boekhoudmannetje.nl samenwerk, heb ik al heel veel geld weten te besparen. Bovendien heeft de Belastingdienst gezien dat ik mijn administratie nu perfect op orde heb, waardoor ik niet meer onder toezicht sta. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over dit bedrijf
  • mijn boekhouding is nu altijd in orde
  • ik bespaar altijd veel geld op mijn belastingaangifte

Kijk snel even op Boehoudmannetje.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn