Trollbeads armband

25 juli 2018

Posted in Sieraden en Accessoires

“Stel uw eigen trollbeads armband samen via Loe van Doren, een juwelier die gevestigd is in de plaats Panningen. Via de website lovandoren.nl verkoopt zij kleurrijke en originele bedeltjes die armbanden en kettingen kunnen aankleden. U heeft keus uit diverse uitvoeringen waardoor u een persoonlijk sieraad helemaal zelf kunt samenstellen. De collectie van Loe van Doren vernieuwt ieder seizoen waarbij nieuwe kralen toegevoegd worden. Met materialen en kleuren aangepast aan de nieuwste trends. Op de website loevandoren.nl is haar collectie te zien en te bewonderen. Als u aantrekkelijke kralen vindt om aan te vullen bij uw trollbeads armband, dan zijn deze snel en eenvoudig te bestellen via de website. Trollbeads is een exclusief merk waarvan Loe van Doren de kralen en bedeltjes beschikbaar stelt via de online juwelierssite. Mocht u nog onbekend zijn met deze bedeltjes, bekijk ze dan op uw gemak. Meteen zal te zien zijn wat voor kleine kunstwerken dit zijn om te dragen. Naast Trollbeads verkopen ze nog meer sieradenmerken. Het is duidelijk dat Loe van Doren een professionele juwelier is. Als u hier de trollbeads armband aanschaft, dan bent u niet alleen zeker van het mooiste sieraad, maar ook van de beste service. Bij het kopen van een zeldzaam sieraad, verwacht u namelijk ook de optimale dienstverlening van een erkende juwelier.

Uw persoonlijke trollbeads armband

De vernieuwing van de collectie voor de trollbeads armband zorgt ervoor dat uw versie altijd kan variëren. Er zullen altijd versies zijn voor iedereen in verschillende stijlen en smaken. Denk aan de diverse kleuren en decoraties van de kralen. Maar liefst 60 ontwerpers zorgen ervoor dat dit merk uit Denemarken altijd de meest originele kralen weet te leveren. Het is opgezet in 1976 door Lise Aagaard. Ze ontdekte de liefde voor kralen bij zichzelf, het publiek en de juwelenontwerpers. In samenwerking met erkende Deense juwelenontwerpers weet ze dit merk op te zetten tot een succesvolle welbekende sieradenlijn. Door het uitgebreide team van ontwerpers blijft het mogelijk altijd unieke designs te creëren waar de liefhebbers van trollbeads armband blij van worden. Helemaal omdat ze van begin tot eind zelf samengesteld kunnen worden. Na het ontwerpen van de kralen, gaat de rest van het ontwerp bij u verder. U kiest het geschikte armbandje uit die past om uw pols en u selecteert daarbij het slotje naar uw keuze. Zo is het mogelijk meerdere combinaties en uitvoeringen te maken, geschikt voor verschillende outfits. U loopt niet het risico dat de buurvrouw of collega met dezelfde armband rondloopt. Die kans is minimaal door de verschillende bedeltjes die verkrijgbaar zijn.

De uiteenlopende mogelijkheden

De kralen hoeven uiteraard niet alleen voor een trollbeads armband toegepast te worden. Dragers van deze ontwerpen, gebruiken de kralen ook graag voor:

  • Colliers
  • Ringen
  • Oorsieraden

Het is duidelijk dat het team van ontwerpers nooit zonder ideeën zit. Zij halen hun inspiratie uit symbolen, bloemen en materialen door deze samen te combineren met mooie kleuren. Materialen die gebruikt worden voor deze kralen zijn zilver, goud, glas en edelsteen. U raakt niet uitgekeken op de kralen voor trollbeads armband en mocht u al genoeg armbanden hebben, dan kunt u nog een ander sieraad samenstellen. Houd de nieuwe collectie in de gaten via loevandoren.nl. Op de website geven zij voldoende tips die u kunt gebruiken om een goede armband te maken. Een die niet te strak om uw pols zit, maar ook niet te strak. Bekijk de nieuwe collectie om uw trollbeads armband zo trendy mogelijk te houden of desnoods aan te vullen aan uw huidige verzameling. Wanneer u eenmaal aan de trollbeads armband begint, dan blijft u zelf ontwerpen met de bijzondere kralen van dit Deense merk.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn