Big green egg experience

25 juli 2018

Posted in Nieuws

“Beleef de big green egg experience door middel van een demonstratie van Bob van Werkhoven van Neder-Service. Zijn bedrijf Neder-Service heeft hij opgezet voor het geven van meerdere trainingen en workshops. Allemaal voornamelijk gericht op ICT advies en Business analyses. Zijn kennis geeft hij graag door aan anderen die in hetzelfde werkveld werken en hun business vanuit een ander oogpunt willen zien. Door zijn website neder-service.nl is duidelijk hoe veelzijdig hij is. Van het geven van hoogwaardige trainingen tot aan het produceren van tuinbanken en andere doe-het-zelf klussen in en rondom het huis. Neder-Service is voor diverse werkzaamheden inzetbaar. De big green egg experience is een andere originele wijze om andere mensen te motiveren en te inspireren. Tenslotte is de Big Green Egg nog relatief nieuw in Nederland. Nu hij zelf deze nieuwe barbecue heeft aangeschaft, wilt hij graag deze nieuwe manier van barbecueën doorgeven en laten zien aan een groter publiek. Zo maakt hij u enthousiast om deze barbecue ook te gebruiken en wie weet laat hij u ook achter deze bijzondere barbecue staan. Op diverse manieren zorgt hij ervoor dat de big green egg experience onderdeel wordt van uw feest. Wat voor gelegenheid het ook is, met zijn demonstratie en gerechten met de Big Green Egg is hij zonder twijfel een bezienswaardigheid.

Big green egg experience, een waardevolle demonstratie

Iedere bijeenkomst, feest of beurs kan aangevuld worden met de big green egg experience van Neder-Service. De Big Green Egg is voor velen nog onbekend terrein, maar die velen wel graag willen ontdekken. Een ideale manier is een demonstratie van een kenner. Hierbij ontdekt u wat er allemaal mogelijk is met deze barbecue en wat voor gerechten gemaakt kunnen worden. Natuurlijk weten we dat vlees het meeste bereid wordt, maar hoe het smaakt is nog onbekend. Dit kunt u nu ervaren dankzij de big green egg experience. Bob van Werkhoven is inmiddels een trotse en ervaren gebruiker van deze barbecue die nog maar net bekend is in Nederland. Graag wilt hij meer mensen introduceren in deze nieuwe manier van barbecueën en nog enthousiaster maken om ook deze barbecue te gebruiken. Dat is toch altijd zijn uitgangspunt, mensen enthousiast maken voor allerlei zaken. Daar hoort de big green egg experience ook bij. Het is een andere tak van sport dan ICT of Business Alignment, maar het komt erop neer mensen te introduceren met iets nieuws.

Het nieuwe barbecueën

Hoe vaker u geconfronteerd wordt met de big green egg experience, hoe bekender dit nieuwe fenomeen wordt. Zeker als u dit heb ervaren van Bob van Werkhoven. Zijn enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk. Wanneer u proeft hoe het vlees van deze barbecue, dan raakt u steeds meer nieuwsgierig naar dit apparaat. De grens om deze zelf aan te schaffen vervaagd en de kans wordt groter dat hij binnenkort een plek krijgt bij u in de tuin. Gebruikers zijn duidelijk enthousiast over deze barbecue en ervaringen als deze dragen daar zeker aan bij. Dankzij de demonstraties leert u de voordelen en werking steeds beter kennen. U kunt er zeker van zijn dat niets wordt vergeten tijdens de big green egg experience, zodat u na afloop helemaal op de hoogte bent van de werking van de Big Green Egg. Met een beetje geluk mag u het zelf ook proberen en de ervaring van dichtbij beleven. Het zou erg handig zijn als u kunt voelen hoe het werkelijk is om met deze barbecue te werken. Ga naar neder-service.nl om Bob van Werkhoven te boeken voor het geven van de big green egg experience op een feest of een ander evenement.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn