Kom een allround dj huren zodat ieder feest zal slagen

26 juli 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

“Bij jslaudio.nl maken we het u graag een stuk eenvoudiger. Organiseert u een particulier feest? Of geeft u een groot evenement? Dan hoort daar natuurlijk muziek bij. Op een discoavond staat heel andere muziek op het programma dan wanneer u bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag wilt organiseren als verrassing of voor uzelf. Komt u bij ons een allround dj huren? Reken dan op professionele kennis en kunde van muziek, muziekapparatuur en systemen maar ook op een gemoedelijke sfeer. U wilt immers dat de gasten de dansvloer op gaan. En dat kan alleen als er een sympathieke dj achter de draaitafel staat die de sfeer kan proeven en weet wat voor muziek er verwacht wordt. Door bij ons een allround dj te huren kunt u er op rekenen dat het een geweldig feest wordt inclusief passende muziek en een lichtshow als u dat wenst. Wilt u weten wat de tarieven zijn en welke opties u zoal hebt? Neem dan een kijkje op de website en maak ook uw wensen aan ons kenbaar. We passen graag onze diverse programma’s aan zodat iedere gastheer, gastvrouw of ceremoniemeester met een goed gevoel een allround dj huren kan. En ook al duurt het nog even voordat u een allround dj huren wilt, vergeet niet om de website even te bookmarken zodat u ons altijd bij de hand hebt.

Een allround dj huren? Dat kan hier snel en voordeliger dan u denkt

U kunt aldus een allround dj huren maar wist u dat u dit ook zelf kunt doen. Hebt u verstand van dergelijke elektronica? Weet u hoe een mengpaneel werkt, hoe u de verlichting kunt bedienen en hoe de microfoon moet worden aangesloten? Dan wilt u wellicht niet eens een allround dj huren maar dit zelf doen. Maar u wilt al die elektronische componenten niet zelf kopen. Nee, die wilt u natuurlijk huren. En dat is waar JLS Audio wederom om de hoek komt kijken. U kunt al deze apparatuur overzichtelijk via de diverse categorieën op onze website uitzoeken. We maken graag een passende offerte en het is ten slotte aan u om al dan niet ook een allround dj te huren. Gaat u een allround dj huren dan houdt u meer tijd over om u zich onder de gasten te bewegen. Meer weten over alle opties? Neem dan persoonlijk contact met ons op zodat we u passend advies kunnen geven. De type boxen en verlichting hangt namelijk niet alleen af van de smaak van de gasten maar ook van de oppervlakte en of het feest binnen dan wel buiten plaatsvindt.

  • Klim daarin in de pen en stuur ons een e-mail,
  • Of neem telefonisch eens contact met ons op,
  • Ook kunt u ons bezoekadres en afhaaladres in Nieuwerkerk aan den IJssel op afspraak bezoeken. Handig als u de elektronica direct mee wilt nemen.

Zowel voor een totale drive-in show, voor geluid en verlichting als voor het allround dj huren zult u keer op keer bij ons slagen. En dat maakt ieder feest, zowel een schoolfeest, themafeest als verjaardagsfeest tot een groot succes

Vergeet niet om ons nadien een beoordeling te geven

We zijn een jonge onderneming en willen natuurlijk groeien en uitbreiden. Dat kan alleen met uw hulp. Hopelijk bent u erg tevreden over de dj en geeft u ons een goede beoordeling. Dat kan door een cijfer te geven en door eventueel review te schrijven op onze website. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,9 en daar zijn we vanzelfsprekend uitermate trots op.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn