Op zoek naar een kunstgras groothandel?

9 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Tommygrass | De kunstgras groothandel voor hovenier en bestrater

Het nemen van kunstgras heeft ten opzichte van echt gras veel voordelen. Zo is het een stuk onderhoudsarmer en blijft het er in alle jaargetijden fraai uitzien. Als u op zoek bent naar een kunstgras groothandel omdat u zelf bijvoorbeeld een bedrijf heeft en als stratenmaker of als hovenier actief bent, dan is het goed om te weten dat u bij Tommygrass Kunstgras altijd terecht kunt. Indien u interesse heeft in ons als uw partner als kunstgras groothandel dan kunt u hier eenvoudig met ons contact over opnemen. Wij kunnen u bijvoorbeeld een informatiepakket sturen waarin alle producten die wij u als kunstgras groothandel kunnen leveren in beschreven staan. Natuurlijk kunt u ook direct even met ons bellen als u meer informatie nodig heeft, maar in het pakket zit alle informatie die u waarschijnlijk nodig zult hebben. Als kunstgras groothandel kunnen wij u een totaalpakket aanbieden van alle producten die nodig zijn om het kunstgras mooi in de grond te leggen. Dankzij het grote aanbod en de verschillen tussen de diverse soorten gras is het altijd mogelijk om een soort te vinden die bij u past. Dit leveren wij vervolgens als uw kunstgras groothandel zo snel af zodat u hiermee aan de slag kunt gaan bij uw eigen opdrachtgever. Vanwege de grote voorraad die wij hebben zijn wij in staat om snel te schakelen en u hoeft dan ook nooit lang te wachten tot de bestelde producten ter plekke zijn.

Kunstgras groothandel voor alle benodigdheden

Naast het grote aanbod van het kunstgras zelf zijn ook alle andere producten bij ons uit voorraad leverbaar. Er komt namelijk wel het een en ander kijken als de aanleg van een kunstgrasveld op een goede manier gedaan moet worden. Producten die hiervoor handig zijn om in huis te hebben zijn onder andere de volgende:

  • Lijmband
  • Geotextiel
  • Valdemping
  • Vulzand

Dankzij al deze producten heeft u binnen de kortste keren uw opdracht naar wens uitgevoerd. Omdat u bij ons voor alle producten terecht kunt hoeft u niet naar meerdere leveranciers op zoek. Naast deze tijdsbesparing is het ook een kostenbesparing als u alles bij hetzelfde bedrijf inslaat. Dit gaat niet alleen op voor bulkvoordeel, maar ook voor het besparen in verzendkosten. Daarnaast weet u dat de kwaliteit altijd zeer hoogwaardig is, omdat alles wat wij verkopen aan onze eigen strenge eisen moet voldoen. De prijs houden we zo laag mogelijk zodat u hier zelf als MKB ook nog winst op kan maken indien u dit gebruikt bij een van uw opdrachtgevers. Tommygrass is kortom de ideale kunstgras groothandel!

De vele toepassingen van onze producten

Het gebruiken van kunstgras is niet alleen in een tuin zeer handig, want omdat er geen dikke ondergrond nodig is kan het ook eenvoudig op balkons en dakterrassen worden gebruikt. Daarnaast is het ideaal voor speelplaatsen en bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Het gras gaat namelijk zeer lang mee en zal niet kapot worden getrapt zoals vaak het geval is bij echt gras. Wij hebben als kunstgras groothandel bovendien diverse soorten. Bij het gebruik in een tuin is de esthetiek bijvoorbeeld vaak belangrijker dan bij een speelplaats het geval is. In zo’n geval is het handiger om voor een sterkere of juist goedkopere soort te gaan. Voor alle soorten gebruik is het in ieder geval goed om te weten dat Tommygrass als kunstgras groothandel het juiste product in huis heeft. Voor gebruik bij zwembaden hebben wij diverse soorten in huis die beter tegen water kunnen en niet snel glad worden als ze nat zijn. Omdat de matten vaak jarenlang meegaan is het zeker de investering waard.  Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn