Onze kabel is van een hoge kwaliteit

5 mei 2017

Posted in ICT en Techniek

Een kabel uitzoeken kan nog behoorlijk lastig zijn. U hebt immers enorm veel keuze in een bouwmarkt of computerwinkel. Bestelt u liever online? Dan moet u helemaal zeker van uw zaak zijn. Gelukkig kunt u bij beat-it snel in contact komen met mensen die u direct kunnen helpen bij het uitzoeken van de juiste kabel. Belt u ons daarom even op voordat u een bestelling plaatst. Houdt u niet zo erg van telefoneren? Dan kunt u ons een e-mail sturen. We hebben tevens een kantoor in Epe en sinds kort in Apeldoorn waar u uiteraard van harte welkom bent. Maakt u van te voren wel even een afspraak? Dan staan de koffie en de thee voor u klaar en helpen we u bij het opstellen van een IT-plan. U hebt immers naast de kabels ook nog heel wat hardware en randapparatuur nodig. Dan treft het dat u op onze website terecht bent gekomen want we kunnen u van alle gemakken voorzien. U zoekt naast pc’s en laptops en printers et cetera een snoer waarmee u alles kunt verbinden. Het zal u tijdens het opzetten van al deze elektronica pas opvallen hoe belangrijk een kabel in de eerste plaats is. Er hoeft maar een paar centimeter te ontbreken of u hebt al een probleem. Laat staan het probleem als de verbindingen niet compatibel zijn. En dat kan al snel gebeuren als u zowel producten van Microsoft als van Apple gebruikt.

Kunt u de kabel niet vinden? Roep dan onze hulp in

Een dergelijke snoer uitzoeken via onze website is vrij eenvoudig. Zeker als u eerst persoonlijk hebt geïnformeerd naar de beste oplossing. Want u kunt direct op het kopje “kabels” klikken. U zult zien dat we in principe 3 varianten leveren:

  • De stroomkabel. Die hebt u eigenlijk te allen tijde nodig voor elk stuk hardware.
  • De USB-kabel. Dit is de ultieme manier om digitale data snel door te geven van een harde schijf naar een externe speler zoals een mp3-speler of externe harde schijf.
  • En we verkopen de UTP-kabel. Dit kabeltje wordt gebruikt als telefoon- en internetkabel en bestaat in diverse varianten. De ene kabel is daarom “sneller” dan de andere.

Het hangt er dus niet alleen vanaf welk type snoer u wenst, maar ook wat de snelheid moet zijn. Dat is zeker in het geval van de USB-kabel en UTP-kabel een bijkomend probleem. Maar ook hiervoor geldt: leg uw vragen aan ons voor zodat we de juiste kabels voor u kunnen selecteren, produceren en uiteindelijk afleveren.

Kijkt u ook eens bij onze overige producten

Naast onze kabels leveren we een keur aan artikelen. Wilt u een nieuw mainframe bouwen? Bent u systeembeheerder en verantwoordelijk voor het laten draaien van de computers op uw werk? Dan kunt u hier flink aanslaan. Voor zowel nieuwe computers, modems, routers, multifunctionals als beeldschermen kunt u hier terecht. We leveren enkel van gerenommeerde topmerken zoals Acer, Asus, HP en vele anderen zodat we u te allen tijde een buitengewoon goede kwaliteit aan producten kunnen garanderen. We houden u graag op de hoogte van kortingen op onze website en uiteraard kunt u een kijkje nemen in ons blog. Daar leggen we u uit wat de laatste versies van bekende merken zijn en beschouwen we de diverse producten. We zijn hierin eerlijk en geven zowel de voor- als de nadelen overzichtelijk voor u weer. Maak een gratis account aan. Want als u dat gedaan hebt dan kunt u in de toekomst eenvoudig inloggen met behulp van uw profielnaam en wachtwoord. En u kunt een verlanglijstje aanmaken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn