Usb bedrukken door USB Stick Producent

10 mei 2017

Posted in ICT en Techniek

Deze zomer hebben we een zakelijk evenement om de relatie met onze stakeholders te versterken en ze op de hoogte te brengen van de nieuwe plannen voor 2018. Nu werk ik voor een duurzame onderneming namelijk handgemaakte horloges van gerecycled materiaal. Aangezien we in een nichemarkt opereren wilde onze afdeling komen met een speciaal geschenk voor dit zakelijk event. We wilden niet het zoveelste bedrijf zijn dat met een pen of kladblok zou komen als zakelijk geschenk. Het moest dit keer een geschenk zijn waar eenieder wat aan heeft in dit digitale tijdperk. Al snel kwam ik terecht op de website van USB Stick Producent. Het leek ons een origineel idee: usb bedrukken. Op deze manier zou ons geschenk niet in de prullenbak verdwijnen. Ook zou de naam van ons bedrijf voldoende blootgesteld worden in de bedrijven van onze stakeholders. Je kunt tegenwoordig namelijk niet genoeg usb sticks hebben, met de enorme hoeveelheden aan data die we maandelijks genereren. Dus al snel kwam ik terecht op de website van USB Stick Producent. Het is een heldere website waar je direct vind wat je nodig hebt. Een helder overzicht wordt gegeven van de service en de unieke kwaliteiten van de betreffende service. Het aanbod van usb sticks is groot. Ze hebben usb sticks in diverse maten, kleuren en materialen. En dit laatste aspect was met name van belang voor onze organisatie. We wilden namelijk een product dat een exclusieve uitstraling zou hebben. Dus niet het zoveelste plastic product op de markt brengen. Nu heeft USB Stick Producent ook een groot aanbod aan houten usb sticks. Het usb bedrukken is op deze manier echt een soort kunstvorm geworden. Want door het usb bedrukken met ons logo waarvan het materiaal van het product hout is, geven we exclusieve uitstraling van ons merk.

Usb bedrukken en duurzaam ondernemen

Een voordeel aan deze organisatie vond ik dat het bedrijf al actief is sinds 2002. Ook hebben ze een kantoor in China die de hele productielijn begeleid. Hierdoor kunnen ze echte kwaliteit garanderen. Zo worden namelijk alle kwaliteitscontroles uitgevoerd door USB Stick Producent. Dit was voor mij voldoende om te weten dat ik hierdoor geen slechte producten in huis haal. Een usb bedrukken kan namelijk op diverse manieren. De kwaliteit van de inkt en het materiaal is voor ons bedrijf van belang. Aangezien we deze aspecten ook in onze eigen bedrijfsvoering doorvoeren. Het usb bedrukken voor een specifiek evenement kan makkelijk een ondergeschoven kindje worden. Omdat het natuurlijk niet de hoofdprioriteit van je onderneming is. Het is iets wat je er even snel bij regelt. Toch is het voor ons bedrijf van belang dat dit soort dingen ook weloverwogen beslissingen zijn. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. En dit is gelukkig ook een van de speerpunten van USB Stick Producent. Ze garanderen dat ze alleen met fabrieken werken waar de arbeidsomstandigheden in orde zijn. Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden door het kantoor van USB Stick Producent. Op deze manier wordt usb bedrukken niet een snelle activiteit waarbij je geen idee hebt hoe en waar het geproduceerd wordt. Ze geven goed inzicht in het proces via de website van USB Stick Producent.

Geïnteresseerd?

Afgelopen week ontving ik de batch van mijn order ‘usb bedrukken’. Het materiaal en de kwaliteit van de print was hoog. Dit is een duurzaam en mooi geschenk geworden wat lang meegaat. Hierdoor geven we echt een cadeau aan onze stakeholders die niet achteraf in de prullenbak verdwijnt. Ben je geïnteresseerd in usb bedrukken? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de website: www.usbstick-producent.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn