Met dit communicatiebureau uit Haarlem staat u sterk

19 februari 2018

Posted in ICT en Techniek

Wilt u graag een product van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Zoekt u naar marketingtechnische snufjes en nieuwigheden waarmee u klanten of zelfs investeerders over de streep kunt trekken? En bevindt uw bedrijf zich in Noord-Holland of elders in de Randstad? Dan kunt u vast en zeker wel een goed communicatiebureau uit Haarlem gebruiken. Kijkt u eens op evenementenbureau-haarlem.nl want wij zijn een gespecialiseerd communicatiebureau uit Haarlem dat zich heeft toegelegd op het organiseren van evenementen, branding en het in verhaalvorm vertellen van veranderingen, positief maar ook negatief, binnen uw bedrijf. Corporate storytelling is bijvoorbeeld erg populair en een ideale manier om veranderingen binnen uw team kenbaar te maken zonder dat er ellenlange presentaties aan te pas komen. Wij geloven niet in folders, spotjes of iets dergelijks maar meer in face-to-face ontmoetingen met uw werknemers en uw klanten. Zo duidelijk mogelijk de boodschap overbrengen in klare taal waarbij de ander vermaakt wordt, dat is onze uitdaging en hopelijk ook uw doel. Klinkt u dat ook als muziek in de oren? Neem dan even contact op met dit communicatiebureau uit Haarlem. Wij timmeren al sinds 1989 aan de weg en beschikken dankzij de digitalisering in deze wereld over een keur aan technieken. Het verhalen van een zwaar onderwerp kan een goed middel zijn maar we kunnen ook een vrolijk evenement op touw zetten waar de nadruk op teambuilding komt te liggen. Leer brainstormen en leer elkaar op een unieke manier kennen. Die kunde kan men vervolgens bij u op kantoor in de praktijk brengen. Daar blijkt al uit dat een communicatiebureau uit Haarlem zoals de onze u absoluut goed kan dienen!

Dankzij het communicatiebureau uit Haarlem leert u beter communiceren

Zoals u op de website van ons communicatiebureau uit Haarlem zult zien zijn we in staat om onder andere de volgende projecten op touw te zetten:

  • Live communicatieprojecten die het verschil zullen maken,
  • Diverse campagnes en activaties,
  • En hele evenementen.

Zet uw personeel eens in het zonnetje tijdens een corporate storytelling event. U ziet hen immers ook het liefste met een vrolijk gezicht rondlopen. Wij denken in ieder geval strategievrij. Dat betekent dat u met dit communicatiebureau uit Haarlem niet direct een bepaalde theorie over u heen gestort krijgt. Wij houden ons niet krampachtig vast aan bepaalde leerdoelen. Want wat voor het ene bedrijf werkt, werkt niet voor een ander bedrijf. Dat kan zelfs per vestiging, of zelfs per afdeling anders zijn. Uiteraard is het wel de bedoeling dat uw wensen worden omgezet in een bepaalde strategie maar ons communicatiebureau uit Haarlem kan allerlei diverse creatieve oplossingen aandragen tijdens het eerste adviesgesprek. En dat maakt voor ons ook ieder project weer tot een grote uitdaging. Bent u benieuwd wie we in het verleden hebben geholpen en welke activiteit we voor hen hebben opgebouwd? Bekijk dan onze online portfolio en bekijk tevens de interessante videofragmenten van de verschillende festijnen.

We bieden een keur aan mogelijkheden aan

Ook op Facebook kunt u allerlei voorbeelden vinden van projecten uit ons verleden. Dit communicatiebureau uit Haarlem heeft samengewerkt met grote namen zoals Schiphol en RDW. Volg ons tevens op Twitter om geen update van de website meer te missen en voeg ons toe aan Linked in. Wellicht komt er binnenkort een vacature vrij zodat u ons team misschien wel kunt komen versterken. Voor meer informatie kunt u uiteraard langskomen bij het communicatiebureau in Haarlem. Maak van te voren wel even afspraak door te mailen of te bellen. Ons team stelt zich trouwens op de website alvast aan u voor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn