Wij zijn gespecialiseerd in witgoed reparatie in Haarlem

14 maart 2018

Posted in Woning en Tuin

Wanneer uw koelkast, vriezer, droger of welk witgoed dan ook maar het begeeft, kunt u hier al heel snel veel hinder van ondervinden. Ten eerste kunt u niet meer uw was doen, uw eten bewaren of uw was drogen, en ten tweede is de kans aanwezig dat u veel geld moet gaan uitgeven aan het vervangen van deze apparaten. Gelukkig kunt u dit vervelende probleem ook op een voordelige manier aanpakken en wel door ons van Allfixservice.nl in te komen schakelen. AllFix Service is namelijk een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in witgoed reparatie in Haarlem en wij komen graag naar u toe om te kijken wat er mis is met uw apparaten. Wij merken vaak dat veel mensen niet meteen denken aan witgoed reparatie in Haarlem en meteen naar de winkel gaan om een nieuw apparaat te kopen. Daarmee is het probleem wellicht wel opgelost, maar hier heeft u wel het volle pond voor moeten betalen. Dat is jammer, want wanneer u onze witgoed reparatie in Haarlem had ingeschakeld, had u waarschijnlijk weer een werkend apparaat gehad zonder dat u daar veel voor had hoeven betalen. Bij onze witgoed reparatie in Haarlem werken we namelijk altijd met lage tarieven om onze diensten toegankelijk te houden. Wij rekenen namelijk 37,50 voor het eerste halfuur van onze diensten, en vervolgens komt daar slechts 12,50 bij voor ieder kwartier dat wij voor u aan de slag zijn. Mocht u dus gebruik willen maken van onze voordelige witgoed reparatie in Haarlem, dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site Allfixservice.nl te komen kijken. Hier kunt u zien dat wij zowel wasmachines, drogers alsook vriezers en koelkasten kunnen repareren. Wij zullen een van onze medewerkers zo snel mogelijk naar u toesturen zodat deze vandaag nog kan bekijken wat er loos is met uw machine. Wij hopen daarom ook dat wij snel een afspraak met u kunnen inplannen wanneer u momenteel een kapot apparaat in huis heeft staan.

Maak gebruik van onze voordelige witgoed reparatie in Haarlem

Wij zorgen er altijd voor dat onze witgoed reparatie in Haarlem niet duurder uitvalt dan nodig is. Vandaar dat wij er altijd voor zorgen dat wij u een duidelijk beeld geven van de kosten die wij zullen gaan maken. Mocht bijvoorbeeld blijken dat uw koelkast niet meer goed functioneert omdat de koelelementen niet meer naar behoren werken, dan zullen wij u een prijsopgave geven van de kosten die u mag verwachten wanneer wij deze elementen voor u gaan vervangen. Vervolgens kunt u aan onze witgoed reparatie in Haarlem doorgeven of u hier mee akkoord gaat of niet. Mocht u ons toestemming geven om het probleem aan te pakken, dan zullen wij nieuwe onderdelen bestellen en deze ook voor u monteren. Uiteraard kan dit vaak op korte termijn, al is het onwaarschijnlijk dat wij u dezelfde dag nog kunnen helpen in onze witgoed reparatie in Haarlem. Hoe het ook moge zijn, wij doen altijd ons best om uw apparatuur weer zo snel mogelijk in originele staat te brengen. Mocht u gebruik willen maken van onze witgoed reparatie in Haarlem, kom dan vandaag nog even een kijkje nemen op onze site Allfixservice.nl.

Wij kunnen alle mogelijke onderdelen voor u bestellen

Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze diensten, dan bent u van harte welkom op onze site Allfixservice.nl. Hier kunt u het contactformulier invullen en dan zullen wij contact met u opnemen. Kortom:

  • wij sturen zo snel mogelijk een monteur
  • deze zal het probleem voor u vaststellen
  • wij geven u een opgave van de te verwachten kosten en zullen dan verdergaan met repareren
  • lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn