Excel training

18 februari 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Cursus Excel 2013 2016 klassikaal en incompany | HR-ICT opleidingen

Ben jij toe aan een goede Excel training waardoor jij nog beter jouw werk kan uitvoeren? Bij Van Dijk Computeropleidingen geven ze diverse trainingen die werknemers nog deskundiger maken in het gebruik van excel. Het verwerken van cijfers en gegevens hoort zo onderhand bij elke functie. Mogelijk heb jij je weg weten te vinden met dit programma en heb je jouw manier gevonden voor de juiste berekeningen en vergelijkingen. Excel heeft veel functies en veel mensen zijn niet op de hoogte van deze mogelijkheden. Ook al werken ze er al jaren mee. Dat is niet nodig als je een goede excel training volgt bij Van Dijk Computeropleidingen. Op de website vandijkcomputeropleidingen.nl is veel informatie te vinden over alle mogelijke cursussen die gegeven worden om de excel-vaardigheid te vergroten. Voor verschillende niveaus zijn er cursussen om beter te leren werken met excel. Met aanleg voor cijfers en systemen inclusief een gezond verstand kan je al ver komen met excel. Maar het kan geen kwaad dit te versterken met een Excel training. Niet alleen zal je hier veel baat bij hebben in je werk, maar het is ook goede aanvulling op je CV. Met het volgen van een excelcursus geef je ook aan dat je bereid bent je verder te ontwikkelen en bij te leren.

Excel training voor beginners en specialisten

Tijdens een Excel training zal je versteld staan van alle mogelijkheden die in het programma verborgen zitten. Of je nou de training als beginner bijwoont of als ervaren specialist, het is zeker dat de cursus jou gaat verrassen. Deelnemers kunnen op verschillende manieren kiezen om deze cursus te volgen. Van Dijk Computeropleidingen geeft de mogelijkheid om deze klassikaal, incompany en als individuele training te volgen. Het is zelfs mogelijk om werkplekbegeleiding te krijgen. Dat is zeker geen overbodige optie, aangezien je uiteindelijk het geleerde in de praktijk moet toepassen. Nu zal je veel meekrijgen op de Excel training, maar het is niet ondenkbaar dat je al het geleerde snel bent vergeten. Of je hebt niet door welke optie je wanneer moet gebruiken. Dit geldt voor alle trainingen die worden gegeven bij Van Dijk Computeropleidingen:

  • Basiscursus Excel voor de beginners
  • Cursus excel voor gevorderden gericht op lijsten, tabellen en draaitabellen
  • Cursus excel voor meergevorderden gericht op functies en macro’s.
  • Specialistische cursus voor excel Macro’s en VBA
  • Specialistische cursus PowerPivot

De specialistische cursussen zijn meer gericht op het analytische gebruik van excel. Deze Excel training wordt vooral bijgewoond door managers, analisten en controllers. Alle cursussen zijn inclusief studiemateriaal, naslagwerk, oefenbestanden en uitwerkingen.

Wordt een excel deskundige

Hoe ideaal is het als je het werk nog sneller kan uitvoeren na het volgen van de Excel training. Je zal snel ervaren dat deze cursus je werk meer gaat helpen. Ook als je zonder problemen al met het programma werkte. Je zal zien dat het verwerken van de gegevens nog beter verloopt. Zeker als je nog de werkplekbegeleiding eraan toevoegt. Tijdens een training worden veel tools doorgegeven en er wordt ook geoefend met opdrachten uit de praktijk. Maar iedere baan en werkgever is weer anders en komen met eigen eisen voor gegevensverwerking en analyses. Daarom is het prettig dat ook iemand met je op het werk kan meekijken hoe jouw tabellen en gegevens nog beter verwerkt kunnen worden. Lees meer informatie over deze Excel training op Van Dijk Computeropleidingen.nl en bedenk goed welk type training jij nodig hebt voor jouw functie. Aan de hand van jouw werkzaamheden bepaal je voor welke punten jij juist die training nodig hebt. Mocht je echt een excel-fanaat zijn, schrijf je dan gelijktijdig in voor een vervolgcursus. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn