Juliette fotografie voor de beste beelden

30 november 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Jouw bedrijf of persoonlijkheid goed overbrengen op een foto lijkt misschien gemakkelijk, maar dit is het niet. Een foto zegt meer dan duizend woorden en moet daarom alles uitdragen wat jij over wilt brengen op de mensen die het zien. Pure fotografie, zoals dat ook mooi heet. Juliette fotografie helpt daarbij. Mensen en hun verhaal leren kennen, dat zijn de speerpunten van Juliette fotografie. Mensen authentiek vastleggen in beelden, waarbij emotie goed zichtbaar is, is het einddoel. Het begin? Een mooi analoog toestel met Cokin Filters, waarmee de voorliefde voor fotografie begon. Een fascinerende wereld van licht, kleur en compositie ging open en het startsein voor fotograferen, experimenteren en vooral veel leren begon. Haar passie en werkwijze moeten hierbij zorgvuldig besproken worden, zodat niemand met onverwachte gebeurtenissen komt te zitten. Respect staat bij Juliette fotografie hoog in het vaandel en moet daarbij van beide kanten ook in acht worden genomen. Er moet immers een wederzijds vertrouwen zijn om mensen in alle puurheid vast te leggen.

Juliette fotografie als ware vakfotograaf

Nu enkele jaren later is Juliette fotografie een vakfotograaf waarbij een hobby steeds serieuzere vormen aan nam. Verschillende projecten brachten haar tot waar Juliette fotografie nu staat: een professionele fotograaf. Een van deze projecten begon in 2015, waarbij ALS onder de aandacht werd gebracht door 25 fotografen. Juliette fotografie was daar een van. Haar vader overleed aan deze ziekte, waarbij zij met eigen ogen zag wat een slopende ziekte het is. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de directe omgeving. Daarom besloten de fotografen een boek uit te brengen, waarin 30 mensen met ALS in beeld zijn gebracht. De opbrengt van het boek is voor onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte. Andere projecten van Juliette fotografie zijn:

  • Pure, sociale reportages over thema’s die aan haar hart liggen
  • Project over mantelzorg
  • #NoFilter, waarbij mensen waarmee iets aan de hand is in alle puurheid zijn getoond.
  • Justjules

Alle projecten helpen haar niet alleen ontwikkelen binnen het vak, maar geven ook het belang van de onderwerpen aan voor de maatschappelijke samenleving. En dat allemaal vanuit haar grote passie: fotografie. Een van haar grootste bezigheiden is het fotograferen van de zorgsector. Cliënten, mantelzorgers of medewerkers worden hierbij met respect in beeld gebracht en is iedere dag weer anders. Daarbij worden alle opdrachten met grote zorgvuldigheid besproken met de opdrachtgevers. Waar de beelden voor worden gebruikt en wat precies getoond gaat worden, zijn de belangrijkste onderdelen van het gesprek. Na dit gesprek wordt alles uitgewerkt en staat het projectplan en de bijbehorende kosten vast. Tussentijdse aanpassingen zijn echter mogelijk, omdat de markt niet stil staat.

Wie is de fotograaf?

Juliette Arm begon in 2011 aan de Fotovakschool en leerde daarbij de kneepjes van het vak. Zij leerde daar onder andere studiofotografie, foodfotografie en bruidsfotografie. Uiteindelijk studeerde zij af als reportagefotograaf. Registreren zonder te regisseren, dat is een van haar motto’s. Haar enthousiasme, betrokkeheid, sociale karakter en eerlijkheid brachten haar verder in een professionele carrière binnen het wekveld. Deze eigenschappen zijn terug te zien in de foto’s die zij aanlevert. De hele dag naar buiten om foto’s te maken en met anderen te werken, dat is wat zij aan het eind van de dag het liefste doet. Waarom dan kiezen voor Juliette fotografie?

  • Persoonlijke aanpak
  • Een professionele nabewerking
  • Altijd 5 digitale Jpeg bestanden
  • Geen voorrijkosten in de regio Huizen/Alkmaar
  • De foto’s zijn door uw bedrijf te gebruiken, met auteursrechten voor Juliette fotografie
  • Alles wordt van te voren besproken alvorens de foto’s voor andere doeleinden worden gebruikt.

Wil je meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Kijk dan op justjules.nl en neem contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn