Ik vocht mijn ontslag aan met deze advocaat contractenrecht

12 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De sfeer bij mij op het werk, is al vele jaren heel erg slecht. Wij hebben een nieuwe manager gekregen en deze bakt er werkelijk helemaal niets van. Het is niet mijn gewoonte om te roddelen over mensen, maar deze man voert zo’n wanbeleid uit dat je het bedrijf iedere dag dichter bij de afgrond ziet komen. Dat is heel jammer, want mijn collega’s en ik werken graag voor dit bedrijf. Het wordt ons echter heel moeilijk gemaakt om ons werk goed te kunnen uitvoeren, want wij moeten voortdurend weer aan nieuwe regels voldoen die het werk allesbehalve ten goede komen. De afgelopen maand heeft mijn baas het zelfs zo bont gemaakt dat hij drie mensen in een keer heeft ontslagen. Ik was een van de ongelukkigen en omdat ik doorgaans met heel veel plezier voor dit bedrijf werk, was ik het er niet mee eens om zomaar de deur gewezen te worden. Ik heb dan ook meteen een advocaat contractenrecht in de arm genomen. Ik was er namelijk zeker van dat mijn baas zich had vergaloppeerd omdat hij op meerdere fronten niet aan de regels had voldaan. Vandaar dat ik een goede advocaat contractenrecht wilde hebben die het besluit van mijn baas weer kon terugdraaien. Ik ben op zoek gegaan naar een advocaat contractenrecht die veel verstand had van dergelijke voorvallen en zo kwam ik terecht bij Brenner Advocaten. Dit kantoor heeft een heel goede reputatie opgebouwd als advocaat contractenrecht en dat was precies wat ik nodig had. Ik wilde namelijk graag met een professionele en vooral ervaren advocaat contractenrecht samenwerken en dus leek dit kantoor mij ideaal. Ik heb op hun site Advocatenkantoor-Ondernemingsrecht.nl alles over hun mogelijkheden gelezen en het was mij daardoor meteen duidelijk dat ik met deze mensen wilde gaan samenwerken. Ik heb daarom ook diezelfde dag nog contact opgenomen met deze advocaat contractenrecht en ik kon meteen langskomen om mijn zaak te bespreken.

Dankzij deze advocaat contractenrecht heb ik mijn baan terug

Toen ik bij deze advocaat contractenrecht over de drempel stapte, had ik meteen een goed gevoel over de gang van zaken bij dit kantoor. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en we zijn meteen mijn zaak gaan bespreken. Ik moest mijn contract meenemen om te zien wat er allemaal in dit contract was opgenomen. De advocaat contractenrecht zag al heel snel dat er meerdere dingen in het contract stonden die helemaal niet klopten. Dat was voor mij heel gunstig want hoe meer er niet van het contract klopte, hoe sterker mijn positie werd. Vandaar dat ik ook blij was dat deze advocaat contractenrecht mij te kennen gaf dat de kans heel groot was dat mijn ontslag weer teruggedraaid zou moeten worden. Zo niet, dan kon ik een zaak aanspannen die ik naar alle waarschijnlijk zou gaan winnen. Zeker met hun als advocaat contractenrecht aan mijn zijde, stond ik er heel sterk voor. Ik heb met deze advocaat een lijst met punten opgesteld en ik heb deze uiteindelijk aan mijn baas laten zien.

Ik raad dit kantoor van harte aan

Toen ik de lijst met punten van mijn advocaat aan mijn baas liet zien, schrok hij zo dat hij per direct mijn ontslag weer heeft ingetrokken. Dat betekende dat ik weer een baan had. Mijn baas moest bij zijn baas op het matje komen en nu wordt hij waarschijnlijk ontslagen. Kortom:

  • ik heb veel gehad aan de hulp van dit kantoor
  • ik heb mijn baan weten te behouden
  • de uurtarieven van dit kantoor zijn zeer aantrekkelijk

Kijk voor meer informatie even op de site van dit kantoor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn