Droomhuis gekocht met hulp van Aankoopmakelaar Breda

13 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een huis kopen doen de meeste mensen maar één keer. Ik vond het dan ook superspannend toen ik op zoek ging naar mijn droomhuis in Breda. Een vriend tipte mij om de Aankoopmakelaar Breda in te schakelen. Nou, dat was een gouden tip! Want zonder de expertise van de Aankoopmakelaar Breda was het me nooit gelukt het juiste huis te vinden. En al helemaal niet voor deze geweldige prijs! Eerst twijfelde ik of ik gebruik zou maken van de Aankoopmakelaar Breda. Natuurlijk betaal je voor deze dienst. Maar al snel ontdekte ik dat dit zeker de moeite waard zou zijn. De belofte die Aankoopmakelaar Breda doet, is dat ze zo goed zijn in de onderhandeling dat je uiteindelijk minder betaalt voor het huis dan je zou doen als je zelf had onderhandeld. Op die manier bespaar je uiteindelijk dus geld! Wil je ook een huis kopen, dan kan ik je Struijk Makelaar & Taxateur van harte aanbevelen. Je kan ze vinden op: http://www.struijkmakelaar.nl/aankoopmakelaar-breda/.

Wat doet de Aankoopmakelaar Breda?

De meeste makelaars zijn in eerste instantie bezig met het verkopen van een huis. Ze zijn ingehuurd door de verkoper en doen dus hun uiterste best de meest voordelige prijs voor hun cliënt eruit te slepen. Ze zorgen dat het huis er netjes en verzorgd bij staat en proberen indruk te maken op de potentiële kopers. De Aankoopmakelaar Breda is er juist voor de kopers! Zij begeleiden degene die op zoek is naar een huis door het ingewikkelde, deels juridische proces. De Aankoopmakelaar Breda heeft verstand van:

  • inschatten van de reële waarde van het huis
  • veel ervaring met het opsporen van gebreken aan het huis
  • doet onderzoek naar bestemmingsplan, vergunningen en eventuele erfdienstbaarheden
  • gepokt en gemazeld bij het onderhandelen over de voordeligste prijs voor de koper
  • snelle afhandeling van alle procedures

Mijn ervaring met Struijk Makelaar & Taxateur

Na een aantal jaar werken had ik genoeg gespaard om een huis te kunnen kopen. Ik woon al mijn hele leven in Breda en al mijn vrienden wonen hier, dus natuurlijk ging ik daar op zoek. Ik hoef niet per sé een heel groot huis, maar ik vind het wel heel belangrijk dat er een tuin is. Ik ben een buitenmens met groene vingers, vandaar. De Aankoopmakelaar Breda liet me een aantal opties zien en ik viel al snel voor een klassiek jaren dertig huis. Samen met de aankoopmakelaar ging ik een kijkje nemen. Ik was erg onder de indruk van hoe mooi verzorgd het eruit zag. Maar de Aankoopmakelaar had al snel door dat er wat barstjes in het plafond zaten en dat één muur was verzakt. Ook spoorde hij een lekkage op in de kelder. Ik was erg blij met zijn expertise. Als je voor het eerst naar een huis gaat kijken, komt er zoveel op je af. Ik denk dan bijvoorbeeld na over de inrichting en kijk naar welke planten er al in de tuin staan. Al die andere details waren mij persoonlijk nooit opgevallen. Na het eerste bezoek was ik nog steeds geïnteresseerd en ik liet de Aankoopmakelaar Breda een taxatie doen. Zijn inschatting van de reële waarde was een stuk lager dan de prijs die de verkoper vroeg. Dat was een mooie meevaller. Gelukkig kon de aankoopmakelaar ook de onderhandeling doen. Zelf ben ik daar helemaal niet goed in! Voor de zekerheid checkte hij ook nog het bestemmingsplan en de vergunningen. Het bleek dat er nooit een vergunning was aangevraagd voor het schuurtje in de tuin. Uiteindelijk was ik erg tevreden over de service van Struijk Makelaar & Taxateur en ik woon nog steeds met veel plezier in mijn droomhuis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn