Goedkope webhosting zonder gedoe

9 oktober 2018

Posted in ICT en Techniek

Ik ben een actieve ondernemer en heb in het verleden verschillende websites ontwikkeld en live gezet. Daardoor heb ik ervaring met diverse hosting bedrijven. Je denkt vooraf dat iedere hosting bedrijf hetzelfde werkt en er geen verschil tussen zit. Daar is niets van waar. Ik heb verschillende problemen ervaren met de hosting van mijn websites. Maar nu heb ik goedkope webhosting gevonden waar ik nooit problemen mee heb. En als ik ergens tegenaan loop, krijg ik altijd heel snel een reactie. Dat was voor mij vrij uniek, want bij andere hosting bedrijven moest ik soms dagenlang wachten op een reactie of ik kreeg helemaal geen reactie. Daarnaast heb ik voorheen diverse problemen ervaren met het online zetten van de website op de server. Maar met de goedkope webhosting van Goedkopewebhoster.nl heb ik nooit gedoe. Het systeem is altijd up-to-date en de medewerkers lopen voorop als het gaat om de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Dat kan ik merken aan de manier waarop ik geholpen word. Ik ben daardoor erg tevreden met de goedkope webhosting van Goedkopewebhoster.nl.

Goedkope webhosting is geen duurkoop

Bij goedkope webhosting vraag je je misschien af of het duurkoop is. Maar dat is de goedkope webhosting bij Goedkopewebhoster.nl absoluut niet. Bij sommige bedrijven betaalde ik meer voor de webhosting, maar ik werd daar nooit zo goed geholpen als bij Goedkopewebhoster.nl. De voordelen die ik van de goedkope webhosting van deze organisatie ervaar, zijn:

  • Nooit problemen met het online zetten van een website op de server;
  • Altijd snel reactie;
  • De medewerkers lossen alle problemen op;
  • Snelheid website;
  • Lage downtime.

Het online zetten van een website op de server kan echt binnen enkele minuten geregeld zijn. Maar als de hosting niet meewerkt, kan het opeens dagen duren voordat de website live staat. Dat heb ik twee jaar geleden meegemaakt met een website die een strakke deadline had. Ik was ontzettend gefrustreerd. Het kwam doordat de host outdated MYSQL had. Dat klinkt ingewikkeld, maar het hield in dat ik mijn eigen ontworpen WordPress website niet live kon zetten met het pakket dat ik gekocht had. De goedkope webhosting van Goedkopewebhoster.nl is uitermate geschikt voor het online zetten van een WordPress website. Ik ervaar dus nu nooit meer problemen en dat bespaart mij een hoop tijd en frustratie. Op het moment dat ik een keer een vraag heb, dan kan ik een ticket aanmaken op www.goedkopewebhoster.nl. Daar wordt dan dezelfde dag nog op gereageerd. De medewerkers denken altijd pro-actief mee. Ook dat is een voordeel ten opzichte van andere hosting-aanbieders. Ik word nooit met onbeantwoorde vragen achtergelaten en ik word altijd verder geholpen. De website draait bij Goedkopewebhoster.nl op SSD webhosting. Daardoor laadt de website super snel. Dat is een van de belangrijkste onderdelen van hosting. Als dit niet goed geregeld is, kan ik mijn klanten kwijtraken. Een ander belangrijk voordeel is dat de server een lage downtime heeft. Dat betekent dat mijn website nooit uit de lucht is.

SSL certificaat

De goedkope webhosting biedt een gratis SSL certificaat. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de bezoekers van mijn website zich in een veilige omgeving bevinden. Dat kunnen de bezoekers zien aan het groene slotje in de adresbalk bovenin. Dit straalt meteen extra vertrouwen uit. Dat is dus ook ontzettend positief aan het goedkope webhosting pakket. Omdat ik zoveel goede ervaringen heb met Goedkopewebhoster.nl heb ik inmiddels al mijn websites naar deze host verhuisd. Dit was mede dankzij de medewerkers van deze organisatie erg gemakkelijk geregeld. Voor mijn websites hoef ik niets anders meer dan goedkope webhosting van Goedkopewebhoster.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn