Wij kozen voor de wordpress hosting van Webruimtehosting.nl

16 oktober 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een tijd geleden hebben wij besloten dat het goed zou zijn om een nieuwe site voor ons bedrijf te gaan maken. Wij hadden weliswaar een site, maar deze functioneerde vaker niet dan wel en wanneer hij wel functioneerde, werkte hij eigenlijk nog steeds niet naar behoren. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hadden om een goede site te laten bouwen. Toen wij bij een van onze kennissen gingen vragen of zij voor ons een goede site wilde bouwen, vertelde zij ons dat wij dan een goede wordpress hosting moesten regelen. Wanneer de wordpress hosting namelijk goed was, kon zij vervolgens voor ons een goede site bouwen. Dat advies heb ik meteen ter harte genomen en vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons aan goede wordpress hosting zou kunnen helpen. Wij hadden een eis en dat was dat de wordpress hosting goed betaalbaar zou zijn. Wij hebben namelijk niet een heel ruim budget voor de site en het laten bouwen van een nieuwe site is ook niet bepaald gratis, dus wij wilden er graag voor zorgen dat de wordpress hosting voordelig zou zijn. Wij kunnen u vertellen dat wij daar heel goed in geslaagd zijn. Wij hebben namelijk een bedrijf weten te vinden dat ons heel goed zou kunnen helpen. Wij vonden dit bedrijf, hoe kan het ook anders, via het internet. Wij hebben namelijk even gegoogeld en gekeken waar wij de meeste positieve recensies over zouden kunnen vinden. Dat bleek over de site Webruimtehosting.nl te zijn. De mensen die klant waren bij dit bedrijf, waren daar uitermate over te spreken. Dat was voor ons heel prettig om te horen en wij hoefden dan ook niet lang na te denken over de vraag of wij door dit bedrijf geholpen wilden worden.

Wij zijn zeer te spreken over de wordpress hosting van dit bedrijf

Toen wij eenmaal in contact kwamen met de mensen van dit bedrijf, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij hier moesten zijn voor wordpress hosting. Het is namelijk zo dat men hier wordpress hosting aanbiedt tegen zeer lage prijzen. Het meest uitgebreide pakket kost hier namelijk minder dan zeven euro. Daarvoor krijg je heel erg veel en wij hebben dan ook voor dit pakket gekozen. Hier heb je namelijk 300 gb dataverkeer. Dat was precies wat wij nodig hadden en vandaar dat wij meteen voor dit pakket gekozen hebben. Dat was een fluitje van een cent. Wij konden namelijk alles eenvoudig via de site aanvragen en zodoende hadden wij al heel snel het juiste pakket in handen. Dat was heel prettig om zo snel geregeld te kunnen hebben. Wij zijn dan ook meteen naar de websitebouwer gegaan om te gaan bespreken wat zij allemaal voor ons kon gaan betekenen. Zij is toen al heel snel aan de slag gegaan en zij heeft een prachtige site voor ons weten te maken waar wij nog altijd heel erg blij mee zijn.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Mocht u ook op zoek zijn naar een goede host, dan raden wij u aan om met dit bedrijf in zee te gaan. Dit bedrijf biedt namelijk:

  • goede pakketten voor ieder soort website
  • snelle service wanneer u hulp nodig heeft
  • zeer aantrekkelijke prijzen

Kijk voor meer informatie vandaag nog even op de site van Webruimtehosting om te zien welk pakket het beste bij uw wensen aansluit. Wij raden u dit bedrijf van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn