Documentenbeheer en Scan en Herken software

29 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

“ICreative is de expert als het gaat om Documentenbeheer en Scan en Herken software. Wij werken met de erkende grote softwareleveranciers Basware en Kofax, die samen uitstekende softwareoplossingen hebben ontworpen voor de problemen waar u als ondernemer waarschijnlijk iedere dag tegen aanloopt. Centraal staat dat u al uw documenten, facturen en andere papieren centraal gaat opslaan, zodat u er altijd toegang tot heeft. Hiervoor hebben wij verschillende tools die wij u aan kunnen bieden, die bijvoorbeeld integreren met uw betalingssysteem of uw scanners. Er is van alles mogelijk, dus neemt u zeker contact met ons op als u meer wilt weten over onze Documentenbeheer en Scan en Herken software.

De juiste documentenbeheer is essentieel

Documentenbeheer is iets wat voor ieder bedrijf centraal staat. Of het nu gaat om het bijhouden van uw verkopen via uw webwinkel, of om de contracten van uw werknemers, u genereert heel wat documenten. Conventionele oplossingen voldoen vaak dan niet meer, zeker als uw documenten vaak gegenereerd worden door automatische processen. Een bestelling van een klant in uw webshop betekent direct dat er verschillende documenten automatisch worden aangemaakt: de factuur, de interne order, de pakbrief en ongetwijfeld nog veel meer. Gelukkig zijn er tegenwoordige uitstekende documentenbeheer oplossingen die voor u deze documenten overzichtelijk kunnen bewaren. Veel van de documenten heeft u natuurlijk eigenlijk niet nodig, maar u moet ze wel bewaren voor het geval er problemen zijn met het een of ander. Een goede documentenbeheer oplossing kan daarbij helpen: de documenten worden veilig opgeborgen op een plek waar u er geen omkijken meer naar heeft. En heeft u de documenten nodig, bijvoorbeeld omdat er onduidelijkheid is over een factuur? Dan heeft u het juiste document met een paar klikken of een simpele zoekopdracht snel gevonden. Dat is het voordeel van een goede documentenbeheer! ICreative kan u helpen met een goede oplossing. Hiervoor werken wij samen met Kofax, dat een breed pakket oplossingen aanbiedt om uw documenten gestroomlijnd op te slaan. Wij kijken samen met u naar uw bedrijf en wat er nodig is om uw documenten goed op te slaan. Hoe vaak heeft u de documenten nodig en hoe wilt u de back-up inrichten? Samen met u kijken we naar wat het paste bij u en uw bedrijf past.

Scan en Herken Software: voor de juiste verwerking van alle documenten

Een probleem waar veel bedrijven tegen aan lopen is dat ze veel oude documenten hebben, die ze wel graag zouden willen bewaren. Op het moment dat er dan wordt overgegaan naar digitale documentenbeheer blijven deze documenten achter, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Een goede oplossing is Scan en Herken software: deze software leest de documenten en zet de tekst om in tekst die kan worden ingelezen door de computer. Tegenwoordig is deze software ongekend nauwkeurig: bijna alle tekst wordt correct ingelezen, zeker als deze oorspronkelijk geprint is. Maar ook handgeschreven tekst is uitstekend in te lezen van Scan en Herken software. Wij werken voor onze Scan en Herken software met Kofax samen. Zij hebben een systeem ontworpen dat op een gestandaardiseerde manier informatie kan worden gescand en in de documentenbeheer oplossing kan worden ingevoerd. Daarbij ligt de nadruk op schaalbaarheid en op eenvoud: u moet zo min mogelijk omkijken hebben naar uw Scan en Herken software, zodat u zich kunt concentreren op de zaken die er echt toe doen binnen uw bedrijf. Heeft u interesse gekregen in een documentenbeheer oplossing of Scan en Herken software? Neem dan contact op met ICreative, zodat wij met u kunnen kijken naar wat er past bij uw bedrijf. Alles is mogelijk!”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn