De juiste bouwtechnische keuring

27 juli 2018

Posted in Woning en Tuin

“Wanneer u een al bestaande woning wilt gaan aankopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat alles op het gebied van de woning in orde is. Maar hoe komt u hier nu achter? U kunt op drie verschillende momenten ervoor kiezen om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren door het bedrijf Homekeur.

  • Voordat u een bod doet
  • Tijdens de onderhandelingen
  • Nadat u het koopcontract heeft getekend

Zoals u dus kunt zien zijn dit de drie momenten waarop u ervoor kunt kiezen om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren en misschien alsnog van gedachten te veranderen. Het lijkt misschien het meest logisch om dit te doen voordat u een bod doet. Toch zijn er veel mensen die dit niet doen. Zij wachten er vaak een stuk langer mee of ze zijn er niet zeker van of ze wel voor een bouwtechnische keuring moeten kiezen. Dit laatste is iets wat wij zeker aan iedereen kunnen aanraden. U denkt misschien dat u zelf wel in staat bent om de mankementen van een huis te ontdekken, maar het zal u verbazen hoeveel er eigenlijk mis kan zijn met een huis wat volledig verborgen is. Daarom is het zo verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren door een expert. En die vindt u dus bij het bedrijf Homekeur. Hier hebben ze de jarenlange ervaring en kennis waar u op dit gebied naar op zoek bent. We kunnen u dus zeker aanraden om dit op deze manier aan te pakken.

Meer weten over de bouwtechnische keuring

Wilt u graag meer weten over wat er allemaal komt kijken bij de bouwtechnische keuring? Dan raden we u aan om in eerste instantie een kijkje te nemen op de website van het bedrijf Homekeur. Hier zult u namelijk een hoop informatie vinden over onder andere wat er allemaal komt kijken bij een bouwtechnische keuring en waar de expert allemaal op zal letten. Ze hebben daarvoor natuurlijk specialistische apparatuur die zij gebruiken om de keuring zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het is dan ook niet voor niets dat mensen ervoor kiezen om naar dit bedrijf toe te komen om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Bent u dus ook van plan om binnenkort een huis te gaan aanschaffen en wilt u er zeker van zijn dat er hier helemaal niets mis mee is? Neem dan vandaag nog contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan u uiteraard graag te woord en kunnen u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden die ze hier aanbieden. Aan de hand daarvan kunt u dan bepalen wanneer u de bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren.

Kies het juiste moment uit

Zoals we u hierboven al hebben laten zien zijn er eigenlijk drie verschillende momenten waarop u een bouwtechnische keuring kunt laten uitvoeren. Het lijkt misschien gek om dit na het ondertekenen van het koopcontract te doen, maar het zal u nog verbazen hoeveel mensen dit eigenlijk nog net op het laatste moment doen. U krijgt na het ondertekenen van het contract nog drie dagen de tijd om u te bedenken. Dit kan dus de perfecte mogelijkheid zijn om alsnog een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Uiteraard kunnen we u wel aanraden om dit een stuk eerder te doen. Al is het alleen maar om er echt goed de tijd voor te kunnen nemen en u op die manier dus geen zorgen over te hoeven maken of wel echt alles gezien is. In de meeste gevallen zal er niets met het huis aan de hand zijn of zijn het dingen die u zelf makkelijk kunt repareren.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn