Een dopper bedrukken kunnen wij als geen ander

27 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

“Een drink- of waterflesje meenemen onderweg? Het is zeer tegenwoordig een bekend gezicht in het openbaar vervoer, op het bureau op kantoor of in de schoolklas. Kortom: een dopper bedrukken heeft absoluut nut. Kijk maar eens om u heen, u zult zien dat er vele waterflessen in uw gezichtsveld zijn. Doorgaans zijn ze voorzien van de merknaam en ook vaak met gegevens van een bedrijf. Dat zijn slimme bedrijven want het is een goede manier om op een tamelijk originele wijze hun naam onder de aandacht te brengen. U raakt ge├»nteresseerd en misschien wel ge├»ntrigeerd. Een dopper bedrukken kunnen wij voor u doen, in groten getale mogen we wel zeggen. Kinkt u dat als muziek in de oren? Dan hebben we nog meer goed nieuws want u bent absoluut goedkoop uit als u uw dopper laat bedrukken bij ecorelatiegeschenken.be. U hebt trouwens nog heel wat uit te zoeken want een dopper bedrukken betekent dat u eerst de kleur of kleuren van deze waterfles met het bekende unieke design moet bepalen. Wilt u er unieke relatiegeschenken van maken? Laat dan de dopper bedrukken en inpakken in een mooi doosje. Naast de plastieken variant is er trouwens ook een metalen versie. Ook kunt u sportdoppen bijbestellen die u kunt afwisselen met de normale doppen. Kortom: wij zijn van alle markten thuis. Naast het dopper bedrukken we ook andere voorwerpen zoals opvouwbare waterflessen en flesjes met een fruitfilter die u kunt vullen met vers fruit. Gezonder drinken kan haast niet!

Wilt u graag uw dopper bedrukken? Wij nemen die taak graag uit handen

Weet u eigenlijk al wat u op de dopper bedrukken wilt? Geef dit dan direct na het maken van een keuze aan in het bestelformulier. We kunnen natuurlijk ook een eigen design voor u maken zoals een bedrijfslogo. Maar wellicht hebt u natuurlijk allang een logo ontworpen voor uw bedrijf. Hoe dan ook, geef tijdens het bestellen aan:

  • Welke informatie we op de dopper bedrukken moeten zoals uw bedrijfsgegevens, het logo, een slagzin of andere informatie,
  • Hoeveel u er wilt kopen,
  • En natuurlijk in welke kleuren u de flesjes wilt bestellen.

Ook voor singuliere bestellingen kunt u bij ons aankloppen, daar doen we beslist niet moeilijk over. Reken er trouwens maar op dat we vrijwel direct met uw bestelling aan de slag kunnen gaan. Dat resulteert in een spoedige levering. Nu hebt u een prachtig relatiegeschenk om uit te delen op een jaarbeurs, in het kerstpakket voor uw werknemers en op conferenties. Met dit object zult u hoge ogen opgooien. Wij zijn erg nieuwsgierig naar het succes van het dopper bedrukken en horen graag hoe u onze service hebt ervaren. Wellicht wilt u nadien eens een rating of zelfs een review achterlaten op onze website. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 en daar zijn we erg trots op.

Ook andere waterflessen en toebehoren voorzien we graag van uw gegevens

Volg ons eens via de sociale media zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Nieuwe producten, druktechnieken, acties, u vindt het allemaal op Facebook, Twitter en Instagram. Al onze producten hebben een hoge graad van duurzaamheid. We doen ons best om zoveel mogelijk ecologische producten aan te bieden waaronder deze waterflessen. Denk ook aan pennen, tassen en diverse bureauaccessoires. Ze zijn overigens vrijwel allen te bedrukken dus tel uit uw winst want nu hoeft u niet enkel de dopper te bedrukken, u kunt bij ons terecht voor zowel relatiegeschenken als vele kantoorartikelen. Dat scheelt u trouwens ook heel wat verzendkosten!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn