Kinderdekbed voor kinderbed

29 juli 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

“Slaapt jouw zoon of dochter op een kinderbed? Dan is het verstandig om daar ook een kinderdekbed op maat bij te kopen. Ouders willen nog wel eens de neiging hebben om een dekbed op de groei te kopen, zodat ze niet weer een nieuwe hoeven te kopen op het moment dat er een overstap gemaakt wordt naar een groter bed. En hoewel dit een logische gedachte is, is het toch niet aan te raden. Een standaard formaat is namelijk echt te groot voor op een kinderbed. Je kunt het dan niet lekker instoppen, aangezien je dan veel te veel stof en vulling weg moet werken tussen de matras en de rand van het bed. Het over de bedrand laten hangen, is ook niet echt prettig, dat gaat al snel heel zwaar aanvoelen. Daarom is een kinderdekbed zo goed om te kopen, hiervan is de afmeting immers speciaal op maat gemaakt voor bedden voor kinderen. Zo zijn ze niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Op die manier weet jij zeker dat jouw kind prettig zal liggen in bed, dat hij of zij het aangenaam warm heeft en zich comfortabel voelt. Dat is voor een goede nachtrust natuurlijk van belang. Daarom is het zeker aan te raden om een speciaal kinderdekbed voor hen te kopen!

Kinderdekbed en overtrek

Als je een kinderdekbed kopen gaat, dan moet je daar natuurlijk ook meteen even een overtrek in de juiste maat bij aanschaffen. Daar zijn verschillende redenen voor aan te voeren:

  • zo blijft het dekbed schoon
  • het voelt comfortabeler aan de huid aan
  • het ziet er leuker uit en geeft de mogelijkheid tot variëren
  • kinderdekbedsjop.nl

Waarschijnlijk weet je wel dat het schoonmaken van dekbedden een hele klus kan zijn. Natuurlijk kun je ze in veel gevallen wel in de wasmachine stoppen, maar dan heb je de machine meteen helemaal vol zitten. Bovendien, het droogt nooit zo snel dat je het ‘s avonds dan al weer droog op bed kunt hebben liggen. Doe je een hoes om het kinderdekbed heen, dan is de kans echt een stuk kleiner dat het dekbed zelf vies wordt en dat scheelt je dus veel schoonmaken! Bovendien voelt een overtrek vaak aangenamer aan de huid aan, dan de buitenkant van dekbedden, die toch wat stug aan kunnen voelen. Tot slot is het natuurlijk zo dat je bij een hoes kunt kiezen uit verschillende kleuren en plaatjes, terwijl een kinderdekbed gewoon altijd een witte buitenkant heeft. Het oog wil ook wat en met een leuke overtrek kun je de slaapkamer er echt leuker uit laten zien!

Diverse populaire prints

Maar wat voor soort hoes kies jij dan voor het kinderdekbed van jouw dochter of zoon? Uiteraard kies je voor een model dat de juiste afmetingen heeft, zodat het goed bij elkaar past. Maar dan heb je vervolgens nog heel veel opties, tenminste, als je gaat winkelen bij Kinderdekbedsjop.nl. Zij bieden namelijk een hele ruime keus aan prints, bijvoorbeeld van populaire films en series. Je kunt dan denken aan Frozen, maar ook aan Paw Patrol of Minions. Zo kun je zeker iets vinden dat bij jouw kind past! Heb je nu niet alleen maar een nieuwe hoes nodig, maar ook een kinderdekbed? Ook dan zit je bij deze webwinkel goed! Zij bieden namelijk verschillende varianten op dit gebied aan, waarbij de diktes variëren van dun, tot standaard en dik. Zo heb je voor ieder seizoen een goede optie en ook voor ieder type kind, want de een heeft het ‘s nachts nu eenmaal veel warmer dan de ander. Voor alles op het gebied van het kinderdekbed ga je dus naar Kinderdekbedsjop.nl!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn