Zoekt u kunststof klapkratten?

30 augustus 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

boxpall - Kunststof klapkrattenHebt u een transportbedrijf of staat u op de markt met diverse soorten groenten en fruit? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over de zogeheten kunststof klapkratten. Dit zijn kratten, die u heel eenvoudig in kunt klappen. Door dit te doen, nemen ze aanzienlijk minder plek in, wat erg handig kan zijn. Misschien laadt u onderweg naar een klant uw hele vrachtwagen vol met kratten met artikelen, maar wilt u op de terugweg juist ergens weer een nieuwe vracht oppikken. Het handige is dan, dat u de kunststof klapkratten heel klein kunt maken, waardoor de nieuwe lading er zo bij in kan en u niet nog een keer hoeft te rijden. Dat is erg praktisch en het bespaart u veel geld en tijd. De kunststof klapkratten zijn ook ideaal voor als u ze op wilt slaan in het magazijn van uw pand. Doordat ze opklapbaar zijn, nemen we weinig plek in en kunt u met gemak een hele grote stapel in een hoek neerzetten, waar u dan vervolgens geen last meer van heeft. Opgevouwen kunt u er ook een stevige stapel van maken, wat ook erg wenselijk is. Hij zal dan nooit omvallen, wat met een gewoon krat dat niet ingeklapt kan worden nogal eens kan gebeuren. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor kunststof klapkratten te kiezen. Aarzel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om even naar www.boxpall.nl te surfen. Daar vindt u ze namelijk in alle soorten en maten! U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze kunststof klapkratten? Lees dan gauw verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat wij allemaal voor u in petto hebben op dit gebied.

Wij zijn de nummer één op het vlak van kunststof klapkratten

Als u interesse heeft in kunststof klapkratten van een zeer hoge kwaliteit, die u heel vaak opnieuw kunt gebruiken en waar u dus jaren plezier aan kunt beleven, dan bent u bij de firma Boxpall aan het juiste adres. Bij ons staat topkwaliteit hoog in het vaandel en wij doen er dan ook alles aan om onze kratten, bakken en pallets zo goed mogelijk te maken. Wij hebben zeer ruime ervaring op dit gebied en dat merkt u meteen als u met ons in zee gaat. Dit gaat u niet alleen merken aan de stevige en duurzame kunststof klapkratten, die wij leveren, maar ook aan onze klantvriendelijke service. Wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten zitten en zullen dit ook bij u niet doen. Dus als u vragen hebt over de kunststof klapkratten, schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Wilt u ook geld besparen?

Als u eventjes een kijkje neemt op onze site, boxpall.nl, dan ziet u meteen dat wij een breed assortiment hebben. Een ander groot pluspunt is de lage prijs bij ons.

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn