Je auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk

26 augustus 2016

Posted in Auto's en Motoren

autoinkoopspecialist - Auto verkopenEen auto is een object waar je op den duur weer vanaf moet, maar dat wil niet zeggen dat de auto niet goed meer is. Je kunt er vaak nog prima in rijden en als dat niet het geval is, dan kun je altijd nog wel een paar euro’s krijgen voor de onderdelen van de auto. Dus op het moment dat je aan een nieuwe auto toe bent, dan is het zaak dat je je oude auto gaat verkopen. Je hebt een aantal opties er vanuit gaande dat de auto nog prima in staat is om te rijden. De eerste is natuurlijk de meest voor de hand liggende en dat is door je auto met een ‘te koop’ bordje te koop aan te bieden. Meestal rijd je dan nog wel rond in de auto en tijdens het rondrijden of het parkeren bij het winkelcentrum kunnen mensen de auto zien en natuurlijk zien ze dan ook dat de auto te koop is. Voordeel hiervan is, is dat mensen direct zien dat de auto nog prima in staat is om te rijden en dat ze dus ook een aankoop doen die hoogstwaarschijnlijk goed is. Nadeel is wel dat je bereik beperkt is en dat het van geluk afhankelijk is of je de auto verkoopt of niet. Deze methode is prima als je de tijd hebt en als je rustig kunt wachten tot er iemand belt die de auto wil kopen. Heb je echter haast en wil je zo snel mogelijk je auto verkopen, dan zal je een andere methode moeten gebruiken. Een goede optie is om gebruik te maken van het internet om je auto te verkopen. Hier heb je ook weer verschillende mogelijkheden. Veel mensen maken gebruik van de nationale verkoopsite van Marktplaats. Op deze site kun je alles te koop aanbieden. Dus ook je auto kun je verkopen via deze website. Mensen die naar de website komen kunnen jouw auto dan vinden en eventueel een bod uitbrengen. Voordeel van deze methode is dat je een veel groter bereik hebt. Nadeel is dat je zelf in onderhandeling moet gaan met de potentiële kopers. Om dat nadeel te voorkomen kun je ook gebruik maken van de Auto Inkoop Specialist.

Je auto verkopen via autoinkoopspeclialist.nl

Als je je auto verkopen gaat via de bovenstaande website dan hoef je niet zelf te onderhandelen met particulieren. Voordeel hiervan is dat je dus snel je auto kunt verkopen zonder gedoe. Het idee is simpel. Je meldt je auto aan bij de website via je kenteken. Vervolgens gaan de mensen van de website aan de slag om de hoogste bieder voor je te vinden. Ga je akkoord met het geboden bedrag, dan kun je direct je auto verkopen. Dit hele proces duurt nooit langer dan 24 uur. Dus in die tijdsperiode worden alle biedingen verzameld en het hoogste bod verschijnt vervolgens op jouw email. Als je akkoord gaat, dan is je auto verkocht. Vind je het bedrag te laag en wil je je auto verkopen voor een hoger bedrag, dan kun je het bod afwijzen. Dit kost je niets extra’s, want alles is geheel vrijblijvend. Het gaat dus om echt het idee dat je gemakkelijk je auto kunt verkopen.

Je auto verkopen in drie stappen

Om alles nog even handig op een rijtje te zetten volgen hieronder de drie stappen waarmee je gemakkelijk en snel afscheid kunt nemen van je auto.

  1. Eerst meld je je auto vrijblijvend aan
  2. Daarna wordt de hoogste prijs voor je gevonden
  3. Tot slot ontvang je het bod

Meer is er niet nodig om je auto kwijt te raken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn