Wilt u graag muismatten bedrukken?

27 september 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

promoboer - Muismatten bedrukkenBent u op zoek naar een leuk cadeautje voor uw bedrijf? Iets waar uzelf ook nog iets aan hebt? Waarom zou u altijd maar ballonnen, toeters en pennen bedrukken? Denk er eens over na om een praktisch artikel te laten bedrukken. Bijvoorbeeld muismatten. Het bedrukken hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Daar kunt u promoboer.nl voor inschakelen. Wij hebben een keur aan muismatten waar u uit kunt kiezen. Kies de gewenste muismat en de gewenste hoeveelheid uit en laat ons dan weten wat u precies op de muismatten wilt bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw adres, bedrijfsnaam, logo of slagzin op de muismatten bedrukken. Een goed idee is het om in ieder geval uw adres, websitenaam en/of telefoonnummer te vermelden. Als u dit product namelijk gaat uitdelen dan wilt u immers wel dat men u snel kan vinden. Daarom mag ook uw e-mailadres niet onbenoemd blijven. Een voordeel van de muismat is het feit dat het een groot oppervlakte heeft waar veel informatie op gezet kan worden. U kunt bij ons snel uw muismatten laten bedrukken. Maar voor het zover is moet u eerst een mat uitzoeken. Komt u eens naar onze website toe en selecteer op muismatten. Het bedrukken op diverse materialen is ons speerpunt en daar zijn we erg trots op. Dit geldt ook voor het type mat. Daarom hebt u bij ons de keuze uit:

  • Goedkope muismatten
  • Stoffen muismaten
  • En custom made muismatten. Dit zijn matten die in een specifieke vorm kunnen worden gesneden, bijvoorbeeld in het logo van uw bedrijf.

Muismatten bedrukken is voor ons een eitje

Weet u al wat u op uw muismatten wilt bedrukken? Neem dan snel contact met ons op omdat u dan een offerte kunt opvragen. Wij rekenen vanaf 500 stuks. Dat is in principe het minimum dat we hanteren per bestelling. Of het hierbij nu gaat om muismatten, pennen, powerbanks of geheel andere artikelen. Anders is het voor ons namelijk niet winstgevend. We willen u namelijk de laagste prijs geven en dat kan alleen als u in het groot bestelt. Misschien denkt u dat 500 matten erg veel is. Maar niets is minder waar! Als u vaak naar de jaarbeurs gaat dan weet u vast wel dat er duizenden mensen langs uw kraam lopen. Daarom hebt u aan een collo bij lange na niet genoeg. Neem daarom het zekere voor het onzekere en bestel eens een doos of tien. En des te groter uw bestelling, des te hoger de korting. Dus tel uit uw winst! Want het uitdelen van vele muismatten als relatiegeschenk op welke gelegenheid dan ook, zal uw klandizie aanzienlijk doen toenemen. En trouwens, wie heeft er nu niet behoefte aan een extra muismat!

Neemt u snel eens contact met ons op!

Hebt u nog vragen over het muismatten bedrukken? Of zit u met andere prangende vragen? Dan hoeft u daar natuurlijk niet bij te blijven zitten. Neem eens contact met onze klantenservice op. U kunt telefonisch en via de mail direct een offerte aanvragen of uw vragen aan hen doorgeven. Of het nu gaat om het muismaten bedrukken of een van de vele andere producten die we in groten getale kunnen leveren, wij staan dag en nacht voor u klaar om u te woord te staan. We garanderen overigens de goedkoopste prijs hier in Nederland. En wist u dat u eerst een proefdruk kunt aanvragen? Die druk is gratis en u hebt dan een tastbaar beeld van het eindproduct. Geeft u ons uw woord en we gaan over tot de massaproductie van uw muismaten. Dan hebt u een prachtig relatieartikel en tevens een aardig presentje voor uw werknemers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn