Kerstballen bedrukken als relatiegeschenk?

27 september 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

jmpromotions - Kerstballen bedrukkenHet duurt niet lang meer voordat het weer kerst is. Een leuke tijd om met de familie samen te komen. Maar ook op het werk is er sprake van een verhoogd saamhorigheidsgevoel. Misschien hebben jullie speciale activiteiten zoals een gezellige borrel en daar hoort natuurlijk een kerstpakket bij. Elke zichzelf respecterende ondernemer wil zijn medewerkers ieder jaar bedanken voor hun trouwe inzet. De hoogste tijd om een kerstpakket te bestellen. Wilt u er een extra presentje aan toevoegen? Laat dan eens kerstballen bedrukken en stop ze bij het kerstpakket in. Want als u kerstballen gaat bedrukken dan hebt u niet alleen een leuk cadeau voor uw personeel dat ze in de boom kunnen hangen, het is tevens een handige marketingstunt. U kunt er immers uw logo op laten zetten! Alle bezoekers van uw collega’s zullen de ballen zien hangen en direct weten hoe ze uw bedrijf kunnen bereiken. Dat beeld zullen ze niet snel vergeten en hopelijk helpt het om uw klandizie te laten groeien. Wilt u daarom graag kerstballen bedrukken maar hebt u niet de techniek om dat allemaal zelf te doen? Besteed het dan aan ons uit! Kijkt u eens op promoboer.nl.

Kerstballen bedrukken is ons vak

Kerstballen bedrukken is voor ons een peulenschil. Nadat u uw bestelling hebt gemaakt gaan we direct aan de slag zodat u de bestelling al binnen 48 uur thuisbezorgd mag ontvangen. En dat is slechts een van onze beloftes:

  • Zo garanderen we steevast de laagste prijs in Nederland.
  • U kunt gratis een proefdruk aanvragen. We gaan dan een paar kerstballen bedrukken. Kies de leukste variant uit en dan krijgt u ze spoedig thuisbezorgd.
  • En u kunt al vanaf 500 kerstballen laten bedrukken!

500 kerstballen bedrukken en uitdelen klinkt misschien veel. Maar als u niet zoveel personeel hebt dan kunt u de rest weggeven op de jaarbeurs, in uw winkel of na een belangrijke conferentie. Dan bent u er waarschijnlijk zo vanaf. Sterker nog, als u kerstballen wilt bedrukken om te gebruiken als relatiegeschenk dan doet u er goed aan om minstens 2500 kerstballen te bestellen. Dan weet u zeker dat u er genoeg hebt als u naar een jaarbeurs toegaat. Natuurlijk hoeft u niet te kiezen voor uw logo. Als u alleen wat bedrijfsgegevens wilt laten drukken dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Maar een logo blijft beter hangen. Misschien kunt u het combineren met een leuke slagzin of uw bedrijfsnaam.

Hebt u al een logo of slagzin bedacht?

Hebt u nog geen logo of slagzin? En kunt u maar niet op een goed idee komen? Daag ons dan eens  uit. Wij kunnen u hier vast en zeker snel mee op weg helpen. Wist u trouwens dat u qua grootte van de bal ook nog iets hebt uit te zoeken? Afhankelijk van uw budget en voorkeuren kunt u namelijk kiezen voor kleine, middelgrote en grote ballen. Wilt u liever een piek bedrukken? Dan is dat ook zeker mogelijk. Bij ons bent u in ieder geval geen dief van uw eigen portemonnee. Wilt u niet alleen de kerstballen bedrukken maar ook op maat maken? Of wilt u er een chique verpakking omheen zodat u een prachtig relatiegeschenk hebt om weg te geven? Bij Promoboer kan het allemaal. Geeft u daarom in een mail aan wat u wenst, dan sturen we deze middag nog een vrijblijvende offerte naar u op. En mocht u vervolgens nog vragen hebben dan kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice. Bellen kan uiteraard ook maar doet u dit wel tijdens kantooruren zodat u zeker weet dat u snel iemand aan de lijn krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn