Wil jij een bijzonder vrijgezellenfeest in Twente organiseren?

17 januari 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wil jij een bijzonder vrijgezellenfeest in Twente organiseren?Trouwen is natuurlijk een hele bijzondere ervaring. Wat echter minstens net zo bijzonder is, is het vrijgezellenfeest dat daaraan voorafgaat. Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk spannend zijn, maar ook gezellig samen met je beste vrienden of vriendinnen. Voor de aanstaande bruiden en bruidegoms die wel van een beetje avontuur en humor houden, is een vrijgezellenfeest in Twente bij Outdoor Unlimited een uitstekende optie. 

Een vrijgezellenfeest in Twente bij Outdoor Unlimited 

Iedereen kan natuurlijk zijn eigen invulling geven aan een vrijgezellenfeest. De een houdt het liever traditioneel en de ander zoekt liever de grenzen op. De een gaat liever met een kleine groep rustig ergens uit eten, terwijl de ander liever met een grote groep de stad in trekt om de kroegen onveilig te maken. Als je echter meer een avontuurlijk type bent en je vrijgezellenfeest liever vult met buitenactiviteiten, dan is een vrijgezellenfeest in Twente bij Outdoor Unlimited perfect voor jou. Outdoor Unlimited is een buitensportbedrijf in Twente. Zij hebben een eigen buitensportaccommodatie, waar je terecht kunt voor verschillende arrangementen: 

  • Vrijgezellenfeesten 
  • Kinderfeesten 
  • Schoolreizen 
  • Personeelsfeesten 

Zelf heb ik mijn vrijgezellenfeest in Twente georganiseerd bij Outdoor Unlimited. Een goede kennis van ons had daar vorig jaar zijn vrijgezellenfeest georganiseerd. Mijn man was een van de gasten daar en hij vertelde mij dat hij het er ontzettend naar zijn zin had gehad. Zelf is mijn man niet zo van de vrijgezellenfeesten, dus wilde hij er geen organiseren. Ik ben daarentegen wel altijd in voor een avontuur, dus besloot ik eens rond te kijken. Er zijn verschillende bedrijven waar je een vrijgezellenfeest kunt organiseren. Zo heb ik suggesties gekregen voor een high tea of een dagje spa. Hoewel dat natuurlijk ook reuze gezellig is met mijn vriendinnen, was ik toch op zoek naar iets met een beetje meer pit. Ik ben namelijk niet het type dat goed stil kan zitten. Ik moet altijd bezig zijn en ik ben dan ook het liefste buiten actief. Ik heb toen uiteindelijk via https://www.outdoorunlimited.nl/vrijgezellenfeest-twente/ even opgezocht wat Outdoor Unlimited allemaal te bieden had qua vrijgezellenfeesten. Ze hebben er verschillende arrangementen en tot mijn verbazing zag ik dat ze ook een speciaal vrijgezellenfeest in Twente organiseerden speciaal voor vrouwen. Dat leek mij natuurlijk ontzettend interessant. Ik keek wat het precies inhield en wat ik ervan kon verwachten. Volgens de site zou het een actieve dag vol met humoristische spellen zijn. Dat leek me natuurlijk ontzettend leuk. Ik had meteen een arrangement geboekt en mijn vriendinnen op de hoogte gesteld. Op de dag van het vrijgezellenfeest zelf werden we hartelijk ontvangen als echte VIP’s op de rode loper. We kregen een hapje en een glaasje Canei aangeboden en konden daarna aan de slag met de ludieke spellen. Aan het einde werd nog afgesloten met een heerlijke barbecue en een drankje. We hebben ons samen ontzettend vermaakt en hebben een actieve en leuke dag gehad op mijn vrijgezellenfeest in Twente bij Outdoor Unlimited. 

Organiseer ook je vrijgezellenfeest bij Outdoor Unlimited 

Inmiddels ben ik alweer twee jaar getrouwd met mijn man, maar ik denk nog bijna dagelijks aan mijn vrijgezellenfeest in Twente bij Outdoor Unlimited. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad met mijn vriendinnen en het was dan ook een ontzettend mooie afsluiter van mijn leven als vrijgezel. Als jij ook een tof en actief vrijgezellenfeest in Twente wilt organiseren, doe dit dan bij Outdoor Unlimited. Bekijk via https://www.outdoorunlimited.nl/ de verschillende arrangementen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Ik ben in ieder geval blij dat ik mijn vrijgezellenfeest destijds bij Outdoor Unlimited heb georganiseerd.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn