Naar Lapland op vakantie met de familie

15 januari 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Naar Lapland op vakantie met de familieMijn vriendin en ik gaan de laatste paar jaren graag naar onbekendere plekken op vakantie. We hebben jarenlang de toeristische bestemmingen bezocht, maar beleven hier steeds minder plezier aan. Veel bestemmingen worden overlopen door toeristen en wij hebben niet meer het gevoel dat het speciaal is. Natuurlijk zijn er veel bestemmingen die nog de moeite waar zijn, omdat er bijvoorbeeld een speciaal gebouw staat, of een mooie waterval. Wij proberen deze plekken alleen een dag te bezoeken als het echt speciaal is, daarna gaan we naar onbekendere bestemmingen. Als je 10 minuten moet wachten om een foto te nemen, omdat er elke keer andere toeristen in beeld staan, dan gaat het speciale voor ons er snel van af. Dit jaar wilden wij graag naar een bestemming waar we nog nooit naar toe waren geweest. We hadden nog nooit het noorderlicht gezien en dit stond al een tijd lang hoog op onze wensenlijst. We hadden nog een aantal andere bestemmingen overwogen, maar besloten om dit te gaan bezoeken. Het leek ons een goed idee om naar Lapland op vakantie te gaan. Veel mensen gaan tegenwoordig naar IJsland om het noorderlicht te zien, maar wij hoorden dat een Lapland vakantie erg speciaal is. Lapland is het noordelijkste gedeelte van Zweden en hier heb je veel ongerepte natuur en kan je veel unieke dingen doen. We hadden online een aflevering gekeken van een reisprogramma waar ze naar Lapland op vakantie gingen en hierna wisten we zeker dat wij een reis zouden boeken. Door de geweldig mooie natuur, het noorderlicht en veel unieke activiteiten overtuigden ons om voor deze bestemming te kiezen. Wij moesten alleen nog een reisbureau zoeken waar we een mooie Lapland vakantie konden boeken.   

Naar Lapland op vakantie met de familie

Online zochten wij naar reisbureaus waar we de vakantie konden boeken en wij vonden verschillende websites waar we dit konden doen. Wij vergeleken het aanbod en de prijzen op de verschillende websites en vonden het aanbod op Xplore the North het beste. Op de website https://www.xplorethenorth.nl/ van Xplore the North zagen wij verschillende mooie reizen met vele leuke excursies. De prijzen voor een Lapland vakantie bij dit reisbureau waren bovendien ook erg goed. Wij hadden tegen de familie van mijn vriendin gezegd dat wij naar Lapland op vakantie wilden en dat we aan het kijken waren voor reizen. De broer en zijn gezin van mijn vriendin en haar ouders gaven aan dat ze ook graag naar Lapland op vakantie wilden. Zij hadden ook nog nooit het noorderlicht gezien en wilden graag met ons mee. Uiteindelijk zochten we niet een reis voor 2 personen, maar voor 7 personen. Gelukkig konden we dit ook boeken bij Xplore the North en samen zochten wij een mooie reis uit die geschikt was voor alle familieleden. Via de website konden we ook een aantal extra activiteiten boeken.

Een speciale ervaring

Onze Lapland vakantie was erg speciaal. We waren al jaren niet meer met andere mensen op vakantie geweest, maar het was erg gezellig. Iedereen had genoten en vooral het zien van het noorderlicht was een speciale ervaring. De reis was van begin tot einde goed geregeld. We hadden een mooie programma met veel leuke activiteiten voor jong en oud. De reis naar Lapland was erg speciaal en dat kwam mede door de hulp van Xplore the North. Voor een Lapland vakantie kunnen wij dit reisbureau aanraden.

  • Veel mooie reizen en excursies
  • Voor kleine en grote groepen
  • Een goede prijs voor de reis
  • Alles was goed geregeld
  • Wij vonden het erg speciaal
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn