Wij bouwen cleanroom systemen op maat

1 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u bekend met de cleanroom systemen van climatech.nl. Met meer dan 25 jaar ervaring mogen wij wel met trots stellen dat we een vooruitstrevend bedrijf zijn met een ruime expertise. Vele honderden cleanroom systemen hebben we in het verleden gebouwd voor bedrijven en universiteiten binnen zeer uiteenlopende sectoren en vakgebieden. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u een schets hebt gemaakt voor cleanroom systemen? De techniek die daarbij komt kijken liegt er niet om. Zoals zo vaak is ook het bouwen van cleanroom systemen een vak apart geworden in deze tijden. Dit soort werk besteedt u vanzelfsprekend uit aan een gerenommeerd bedrijf dat hier zijn kostwinning van heeft gemaakt. U hoeft zich dan ook niet bezig te houden in het ontwerp van de cleanroom systemen die we voor uw bedrijf kunnen maken. Maar dat betekent natuurlijk niet dat u geen enkele inspraak hebt. Wij zijn een open, eerlijk en transparant bedrijf dat niets liever dan uw feedback ontvangt. Het moet voor ons immers duidelijk zijn wat u wilt, wat de afmetingen moeten zijn van de cleanroom systemen die we gaan bouwen maar ook wat voor extra materialen er moeten worden opgenomen. Ook tijdens de bouw houdt u toezicht zodat we eventuele veranderingen snel kunnen doorvoeren. Samen met u gaan we er ongetwijfeld uitkomen want het komt nooit voor dat we een opdracht laten schieten.

Het bedrijf voor al uw cleanroom systemen

Waar hebt u eigenlijk cleanroom systemen voor nodig? Het is een belangrijke kamer voor wetenschappelijk onderzoek. In de zoektocht naar bijvoorbeeld de kleinste deeltjes waaruit materie is opgebouwd moet onderzoek worden gedaan in een kamer zonder stof. De kamer moet als het ware vrijwel vacuüm worden getrokken voordat u er in kunt werken. Een vacuüm zoals in de ruimte voorkomt is niet na te bootsen, maar we komen behoorlijk in de buurt. Dan kunt u proeven doen en subatomaire deeltjes ontdekken. De LHC kunt u in die zin beschouwen als de grootste cleanroom. Dergelijke systemen gaan wel erg ver en de meeste stofkamers bouwen we dan ook voor ander onderzoek binnen andere velden zoals:

  • Elektronica-ontwikkeling
  • De farmaceutische industrie,
  • De levensmiddelenindustrie,
  • En uiteraard in het onderwijs. Zo heeft elke universiteit met een bètafaculteit een dergelijke kamer nodig. Ook middelbare scholen hebben soms cleanroom systemen in hun scheikunde- of natuurkundelokaal.

Op onze website vindt u nog vele andere toepassingen. Want in de industrie komt het vaak voor dat producten in een schone omgeving moeten worden geproduceerd. Per sector bouwen wij specifieke cleanroom systemen die aan de hoogste eisen voldoen en door elke keuring komen.

Nog vragen? Schroom niet langer maar klim in de pen

Hopelijk hebben we u overtuigd van onze expertise en neemt u in ieder geval eens een kijkje op onze website. Mocht u dan toch nog vragen hebben, en dat kunnen we ons trouwens erg goed voorstellen, dan kunt u die vragen natuurlijk per brief, per e-mail of per telefoongesprek aan ons stellen. Reken er maar op dat we u snel te woord staan. Ook kunt u langskomen in onze laboratoria in Nijkerk. Daar vindt u de nieuwste producten, snufjes en innovatieve uitvindingen en gaan we graag met u in gesprek. Uiteraard ontvangt u te allen tijde eerst een vrijblijvende offerte en komen we tevens graag bij u langs om onder andere de aansluitingen op water- en stroomtoevoer te bekijken en de afmetingen op te meten. Natuurlijk krijgen al uw werknemers van ons een uitgebreide handleiding voor verantwoord werken met uw nieuwe stofkamer. Maar mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben dan blijven we uiteraard voor u klaarstaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn