Lever het juiste visitekaartje af door je enveloppen te bedrukken

25 juli 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Enveloppen drukken? Bij ZoGedrukt goedkoop en snel!

Als je wilt dat klanten bekend raken met je bedrijf en bedrijfsnaam, dan moet je ze natuurlijk voorzien van een visitekaartje. Je kunt natuurlijk bij alle klanten langsgaan en daar persoonlijk je visitekaartje afleveren. Daar is op zich niets mis mee, maar er zijn efficiëntere manieren om je naam onder de mensen te verspreiden. Als je bijvoorbeeld post verstuurt, dan moet je deze versturen in enveloppen. Het is dus een heel goed idee om deze enveloppen te bedrukken. Je kunt de enveloppen bedrukken met het bedrijfslogo en/of de bedrijfsnaam. Op deze manier ziet de ontvanger van de envelop altijd waar de post vandaan komt. Post moet je vaak toch al versturen, dus waarom zou je dan extra moeite doen met visitekaartjes, als je dat visitekaartje direct op de enveloppen kunt bedrukken. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap. Als je toch visitekaartjes wilt verspreiden, dan kun je deze kaartjes gewoon in de enveloppen stoppen. Nadeel van een envelop is immers wel dat deze opengescheurd wordt en weggegooid. Je bedrijfsnaam is daardoor maar voor een beperkte tijd zichtbaar. Dus het is geen slecht idee om standaard een visitekaartje toe te voegen die de ontvangers kunnen bewaren. Hier kun je dan ook gelijk contactgegevens op noteren. Enveloppen bedrukken is dus een zeer goed idee, maar je moet nog wel even weten waar je deze enveloppen kunt kopen. Enveloppen kopen is niet zo moeilijk, maar het wordt een ander verhaal wanneer je deze ook nog eens wilt bedrukken. Tevens wil je ook de optie hebben om verschillende soorten enveloppen te bedrukken. Je hebt dus een specialist nodig, maar tegelijkertijd wil je niet teveel betalen. Voor verschillende enveloppen kun je terecht op de site van zogedrukt.nl. Via deze site kun je de enveloppen bedrukken. Dus als je op zoek bent naar professionaliteit en expertise voor een goede prijs, dan ben je bij zogedrukt.nl aan het juiste adres. Meer over zogedrukt.nl lees je hieronder.

Verschillende soorten enveloppen bedrukken via zogedrukt.nl

Als je kiest voor zogedrukt.nl, dan heb je enorm veel mogelijkheden. Hier zullen we alvast een paar van de vele opties bespreken. Je kunt kiezen uit verschillende formaten. Mocht het formaat er niet tussen zitten, dan kun je altijd contact op nemen, want er zijn namelijk altijd mogelijkheden. Wat de bedrukking betreft heb je ook weer verschillende opties. Uiteraard kun je zelf bepalen wat er op de envelop gedrukt wordt. Maar daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor full color, maar je kunt ook kiezen voor 1, 2 of 3 pms kleuren. Welke optie je kiest hangt dus af van je eigen logo en welke kleuren er voor dit logo zijn gebruikt. Verder kun je ook kiezen voor een venster in de envelop. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen waar dit venster geplaatst moet worden. Uiteraard kun je ook kiezen voor een bepaalde oplage. Je kunt veel enveloppen bedrukken als dat nodig is. Qua prijs hoef je niet te schrikken. Een oplage van 5000 enveloppen bestel je al voor slechts €181,83.

Waarom kiezen voor zogedrukt.nl?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je er goed aan doet om te kiezen voor zogedrukt.nl. Hieronder vind je alvast een paar van die redenen:

  • Snelle levering
  • Gratis en blanco geleverd
  • Persoonlijke service
  • Eigen productie
  • Super voordelig
  • Erg veel mogelijkheden

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn