Wespennest verwijderen bij horeca

17 november 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Als je een horecagelegenheid hebt, dan kan het voorkomen dat je een keer een wespennest verwijderen moet. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je een nest vlak bij jouw zaak hebt zitten, want de beestjes zullen dan de hele tijd over jouw terras gaan vliegen. Bleef het bij vliegen, dan was het nog te overzien, maar ze gaan ook op het eten en in de drankjes van je gasten zitten. Op die manier zit niemand meer prettig op je terras en de enige manier om dat dan op te lossen is het wespennest verwijderen. Daar komt nog bij dat ze vaak niet buiten blijven, maar dat ze ook zullen proberen om naar binnen te komen, helemaal als daar lekkere etensluchtjes vandaan komen. Voordat je het weet hebben de wespen jouw gasten dan allemaal verjaagd, want wie gaat er nog rustig een hapje en een drankje doen als ze hierbij steeds gehinderd worden door deze dieren? Zo kan het gebeuren dat je vaste gasten weg gaan blijven en dat mensen al heel snel weer van jouw terras of uit jouw zaak weggaan. Op die manier kun je dus echt veel omzet mislopen en daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten. Het wespennest verwijderen is dan ook wat je moet doen om financiƫle problemen te voorkomen en je goede naam te behouden.

Niet doden, maar wespennest verwijderen

Als jij een nest hebt, dan zul je misschien niet meteen er aan denken om te kiezen voor het wespennest verwijderen, je zult misschien eerder denken aan het doden van de diertjes door middel van de verschillende producten die hiervoor in de winkel te koop zijn. Dat is natuurlijk niet de meest diervriendelijke methode en het is ook zonde, omdat wespen zeker hun functie hebben in de natuur. Daar komt nog bij dat deze middeltjes vaak maar matig werken, waardoor de dieren lijden en dat is toch ook sneu. Het wespennest verwijderen is dus een betere oplossing, dan kan het wespenvolk op een andere plek weer een nieuw nest maken, een plek in de natuur bij voorkeur. Maar hoe pak je dit nu aan? Het is aan te raden om hier zelf niet mee aan de slag te gaan, aangezien jij gebrek hebt aan:

  • kennis over hoe je het aan moet pakken
  • materialen om hiermee aan de slag te gaan
  • kleding om jou te beschermen

Ga je toch zelf aan de slag met het wespennest verwijderen, dan kun je in grote problemen komen. Je zult dan waarschijnlijk het hele volk boos maken en dan loop je het risico dat je flink gestoken wordt!

Regel een specialist

Wil je het wespennest verwijderen, dan kun je dit het beste laten doen door een echte specialist op dit gebied. Het is heel erg eenvoudig om hiervoor iemand te vinden, je hoeft hiervoor alleen maar even contact op te nemen met Beestjes Kwijt. Dit kun je doen via de mail, via telefoon of door het contactformulier op wespennestverwijderen.com in te vullen. Zij hebben in het hele land specialisten op dit gebied zitten, dus ook bij jou in de buurt! Als jij contact met hen opneemt, zullen zij ervoor zorgen dat er snel een specialist bij jou komt voor het wespennest verwijderen. Met hun kennis, ervaring en materialen kunnen zij ervoor zorgen dat dit op een goede manier gebeurt en dat jij ook echt definitief van de beestjes af bent. Je kunt dan met een gerust hart de deuren van jouw zaak weer openen en het terras weer openstellen. Dus wil je een wespennest verwijderen, neem dan contact op met Beestjes Kwijt en zij zorgen ervoor dat het geregeld wordt!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn