We kunnen voordelig notitieboekjes bedrukken

2 januari 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Een cadeautje dat u zowel aan uw relaties als uw werknemers kunt geven? Laat dan uw notitieboekjes bedrukken. Bij maxilia kunt u voor weinig geld notitieboekjes laten bedrukken met daarop onder andere uw bedrijfslogo, adresgegevens of een interessante slagzin die makkelijk in het gehoor ligt. Deel ze uit tijdens een jaarbeurs of conferentie en stop ze als extra cadeautje in het kerstpakket. Uw notitieboekjes bedrukken door een grote webwinkel als de onze betekent dat u voor lage kosten waar krijgt voor uw geld. Binnen ieders budget is er wel een leuk blokje te vinden. Zoek bijvoorbeeld op formaat. Zo vindt u er A6 maar ook A5 blokken. Wilt u graag notitieboekjes bedrukken met een lederen kaft voor een exclusieve look? Of neemt u genoegen met een kartonnen of hardcover kaft? Bij ons kan het allemaal dus maak vandaag nog uw keuze, geef aan wat u er op wilt laten zetten en maak de bestelling compleet door direct te betalen met behulp van online betaalservices zoals iDEAL, PayPal of uw credit card. De levertijden liegen er niet om, al binnen enkele werkdagen worden de boekjes bij u thuisbezorgd.

Maxilia helpt u bij het maken van reclame

Ook als u heel andere relatiegeschenken zoekt dan bent u bij Maxilia aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring in de verkoop van relatiegeschenken en tevens in het bedrukken van deze geschenken. Het is aan u om te bepalen of u dat wenst. Maar als u als bedrijf graag herkend wordt dan is dit een slimme vorm van marketing. Laat uw medewerkers met bedrukte kantoorartikelen werken en geef dergelijke cadeaus weg tijdens jaarbeurzen of in uw winkel. Mensen houden er van om gratis spulletjes te krijgen en als u slim uitkiest, dan gaan ze het in het openbaar gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een pen of een paraplu met uw bedrijfsgegevens er op afgebeeld. Of u nu een kleine bestelling maakt bij Maxilia of duizenden relatiegeschenken wilt kopen, wij zijn van geen kleintje vervaard. U hebt bij Maxilia de keuze uit vele cadeautjes. Die hebben we onderverdeeld in handige categorieën zoals:

  • Drinkwaren,
  • Textiel,
  • Schrijfwaren & Kantoor,
  • Inrichting en Huisstijl.

Des te meer producten u bestelt, des te hoger de korting is die u krijgt. Niet alleen garanderen we daardoor lage prijzen, we beloven het u dat we zo spoedig mogelijk bezorgen. Bent u benieuwd naar de kosten en kijkt u liever eerst de kat uit de boom? Vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan.

Notitieboekjes met logo springen in het oog

Zoals we in de eerste alinea al zeiden is het laten bedrukken van relatiegeschenken waaronder notitieboekjes met logo enorm populair. Notitieblokjes met logo voorzien is een nette en slimme manier van marketing. Want notitieblokjes met logo liggen vaak op in het oog springende plekken op het kantoor, in de bibliotheek, op school of thuis. Anderen zien de notitieblokjes met logo liggen en raken geïnteresseerd in het ontwerp en van welk bedrijf het logo is. En daarmee is de eerste stap naar een nieuwe cliënt gezet. Het opwekken van nieuwsgierigheid kan al genoeg zijn. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om er ook andere gegevens op te zetten zoals een bedrijfsnaam of websitenaam. Maar dit is meestal niet nodig. Immers, als het logo niet herkend wordt dan komt er een gesprek op gang en wie weet waartoe dat leidt. Hebt u hulp nodig bij het ontwerp van een nieuw logo voor uw bedrijf? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We willen hier graag met u over brainstormen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn