De ideale locatie voor uw trouwfeest in Enschede

26 december 2016

Posted in Vrije tijd en Hobby

Hotellansink - Trouwfeest enschedeHeeft u interesse in een trouwfeest in Enschede, dan kunt u terecht bij ’t Lansink. U vindt dit bedrijf via Hotellansink.nl, maar deze firma is veel meer dan alleen een hotel. Het is dus niet alleen mogelijk om hier te blijven slapen, maar ook om hier bijvoorbeeld heerlijk te eten. Wat dat betreft zijn er diverse mogelijkheden. Behalve hotel en restaurant, kunt u hier ook vergaderen en zijn er diverse evenementen te vinden. Via de site kunt u onder de tab ‘evenementen’ kiezen uit onder meer:

  • Trouwen & feesten
  • Huis Singraven
  • Museum Buurtspoorweg
  • Bijzondere locaties
  • Landgoed Hof te Boekelo
  • Lansink Food Truck

Wilt u precies weten wat al deze evenementen inhouden of gelijk meer weten over een eventueel trouwfeest in Enschede, dan kunt u hier meer informatie over vinden op de website. Vind de informatie waar u naar op zoek bent. Heeft u na het lezen van de info nog vragen, dan kunt u deze natuurlijk altijd kwijt via de contactmogelijkheid. Wilt u meer weten over het organiseren van een trouwfeest in Enschede, dan zullen de medewerkers u graag alles vertellen over de opties wat betreft een trouwfeest in Enschede.

Gewoon uw trouwfeest in Enschede boeken bij ‘t Lansink

Onlangs bent u met een vriendin lekker een dagje weg gegaan. Het was de hoogste tijd om eens even een vrije dag in te plannen, zodat jullie even fijn bij zouden kunnen praten. De dag begon op het strand van Scheveningen en eindigde later in Enschede, waar jullie een hapje gingen eten. Het was prachtig weer, maar het waaide behoorlijk. Daardoor waren er flinke golven te vinden op het water en waren er veel watersporters op de zee te vinden. Het was een doordeweekse dag, dus het was vrij rustig op het strand. Bij een strandtent werd eerst maar eens even een lekker kopje koffie gehaald met een stuk gebak. Jullie hadden immers een behoorlijke reis achter de rug en wilden ook zo eens rustig bespreken wat jullie zouden gaan doen de rest van de dag. Dat was vooraf nog niet ingepland. Eigenlijk was het idee daar om een paar musea te gaan bezichtigen en misschien nog te gaan winkelen. Uiteindelijk leek het jullie een veel beter plan om het maar gewoon eens even rustig aan te gaan doen. Het was immers prachtig weer, dus was eigenlijk al snel het idee geboren om fietsen te huren. Zo zouden jullie ook nog wat van de omgeving zien en genoeg tijd hebben om met elkaar te kletsen. Zo gebeurde het dus ook. Uiteindelijk hebben jullie een paar uur gefietst, lekker over het strand gelopen en gezeten bij diverse strandtentjes. Het was een heerlijke dag. Deze moest nog worden afgesloten in Enschede, want daar hadden jullie bij ’t Lansink een tafel geboekt. Dit hadden jullie online gedaan, via de website. Erg handig en snel geregeld. Via een strandtent hadden jullie de reservering geplaatst. De keuze voor ’t Lansink was niet geheel toevallig natuurlijk, zeker niet aangezien jullie beide woonachtig zijn in Enschede. Wonderlijk genoeg had u hier nog nooit een hapje gegeten, dus was het de planning om dat nu maar eens te gaan doen. Halverwege de avond kwamen jullie aan bij ’t Lansink. Er was een mooie tafel geregeld en het eten was er heerlijk. Plots was het idee geboren om misschien wel uw trouwfeest in Enschede op deze locatie plaats te laten vinden. U bracht uw vriendin op de hoogte van het idee om uw trouwfeest in Enschede hier te laten plaats vinden. Het leek haar een fantastisch idee. Zij begon gelijk met het bedenken van plannen voor jullie trouwfeest in Enschede. Eigenlijk had u een andere locatie op het oog, maar deze locatie leek veel meer potentieel te hebben. Gelijk diezelfde avond zou u het nieuwe idee omtrent het trouwfeest in Enschede aan uw vriend voorleggen. Hij bleek het ook een goed idee te vinden om het trouwfeest in Enschede bij ’t Lansink te laten gebeuren. Hij had nog niet direct de locatie gezien, maar hij zag hoe enorm enthousiast u was over het idee om het trouwfeest in Enschede op deze geweldige plek te boeken. Het trouwfeest in Enschede beloofde sowieso al een prachtige avond te gaan worden. Altijd al heeft u buiten willen trouwen, maar op de andere locatie was dat niet mogelijk.

Aan de voorbereidingen zal het niet liggen

U had geen idee dat het trouwfeest in Enschede eventueel ook buiten plaats zou kunnen vinden. Dit leek u geweldig, ook omdat de mogelijkheid er was om bij slecht weer alsnog naar binnen te kunnen gaan. De gasten zouden immers niet weg moeten waaien of zichzelf moeten laten nat regenen. Ook zelf wilde u niet verregend raken. Er bestond eigenlijk geen twijfel meer over om het trouwfeest in Enschede te boeken bij ’t Lansink. Gelijk waren jullie al te vinden op de site en hebben jullie dit via de website geregeld. Er zal nog het één en ander doorgesproken moeten worden om het trouwfeest in Enschede helemaal naar eigen wens te laten gebeuren, maar u verwacht dat er rekening gehouden zal gaan worden met al uw wensen. U weet zeker dat het een prachtig feest zal gaan worden. Al uw dierbaren zullen hierbij aanwezig gaan zijn. Het zal een dag worden die hopelijk prachtig zal zijn. Aan de voorbereidingen zal het in ieder geval niet liggen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn