Waarom hondentraining in Amsterdam?

9 februari 2019

Posted in Cursus en Opleidingen

Waarom hondentraining in Amsterdam?Gezinsuitbreiding met een puppy is natuurlijk altijd leuk. Puppy’s zijn zo aandoenlijk en lief en het is zo grappig om ze allerlei kattenkwaad uit te zien halen als ze zo klein zijn. Maar als er geen discipline wordt geleerd, dan kan het plezier naar mate de hond ouder word aanzienlijk verminderen. Een gehoorzame hond krijgt u door van jongs af aan de discipline aan te leren en daarvoor is er een speciale hondentraining in Amsterdam. U kunt voor deze hondentraining in Amsterdam terecht bij YouDog. Hier kunt u uw hond van jongs af aan laten trainen op verschillende disciplines, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw hond het leuke speelse karakter kwijtraakt. U krijgt er een vrolijke hond voor terug, die toch luistert en zich gedraagt, ook in het bijzijn van andere honden. De aanpak van YouDog bij deze hondentraining in Amsterdam heeft zichzelf al vele malen bewezen. Het is daarom de beste hondentraining in Amsterdam die u met uw hond kunt volgen.

Een kleinschalige hondentraining in Amsterdam

Het begint bij YouDog bij het aanleveren van een goede basis bij de hond. De hondentraining in Amsterdam wordt gegeven in kleine groepjes en hierbij werkt u, samen met uw hond, in een overdekte locatie, zodat weer of omgevingsgeluid uzelf en de hond niet kan hinderen om toch de training goed te volbrengen. Het trainen van de hond is gelijktijdig ook een soort training van u als baasje. Het is zo verleidelijk om een oogje dicht te knijpen wanneer de hond als puppy zijnde toch nog dingen doet die hij of zij eigenlijk niet mag doen. Voor de hond is dit op zo’n jonge leeftijd natuurlijk erg leuk, maar naar mate de hond ouder wordt kan dit voor verwarring zorgen. De hond kan u niet meer zien als baasje maar als speelkameraadje. Dat is leuk, maar van overwicht is er dan geen sprake meer en de hond zal niet meer naar u luisteren. Vanaf jongs af aan is het dus belangrijk om bij de hondentraining in Amsterdam de hond te leren:

  • Wie de baas is
  • Wat de regels zijn
  • Hoe zich te gedragen bij andere mensen
  • Hoe zich te gedragen bij andere honden

Het is erg belangrijk om van jongs af aan bij deze hondentraining in Amsterdam een hond aan te leren dat u de overheersende factor tussen u tweeën bent. Hierin is duidelijkheid en consequent gedrag van u als baasje erg belangrijk. De hond moet u als het ware leren lezen, zowel verbaal als non-verbaal. Maar bij de hondentraining in Amsterdam leert u ook dat dit tweerichtingsverkeer is. Het gedrag van uw hond vertelt namelijk ook veel over de lichamelijke en geestelijke staat van uw hond. Uiteindelijk zult u merken dat u dankzij de hondentraining in Amsterdam samen een team wordt, waarbij zowel u als uw hond op elkaar ingespeeld raken, zonder de identiteit te veerliezen. Dat is heel belangrijk in dit proces.

Sociaal gedrag, ook naar anderen

Dat u en uw hond op elkaar ingespeeld raken is belangrijk om een goede basis te vormen in de opvoeding van uw hond. Het is echter ook belangrijk dat uw hond zich op correcte wijze gedraagt in het bijzijn van andere mensen en van andere honden. Tijdens de hondentraining in Amsterdam wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed. Het voordeel hiervan is dat de hond het al op jonge leeftijd leert om sociaal gedrag te vertonen en daar heeft zowel u als de hond op latere leeftijd veel profijt en plezier van. Ontdek deze hondentraining zelf op www.youdog.nl en neem contact op voor meer informatie over de training van uw hond.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn