Uw personeelsadministratie was nog nooit zo eenvoudig

12 februari 2019

Posted in Financiën en Verzekeringen

Het doen van administratie is een hele klus als u een bedrijf runt. U moet met verschillende zaken rekening houden en doet wellicht alles nog handmatig invoeren. Zo kunnen er in bijvoorbeeld uw personeelsadministratie fouten ontstaan. Uw personeelsadministratie is echter belangrijk voor zowel uzelf als uw medewerkers. U wilt namelijk een goede werksfeer creëren en uw werkgevers ook het juiste loonstrookje kunnen geven aan het einde van de maand. Met het PersoneelsSysteem van DifferentLab B.V. voorkomt u alle problemen rondom uw personeelsadministratie. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw personeelsadministratie kunnen betekenen en hoe u ons systeem eenvoudig via ons kunt aanschaffen. Zo kunt u direct aan de slag met de verbetering van uw personeelsadministratie.

Altijd alle benodigdheden rondom uw personeelsadministratie op een vaste plek

U wilt het liefst dat uw personeelsadministratie zo vlekkeloos en eenvoudig mogelijk verloopt. Een handmatige invoer van alle gegevens werkt hier niet aan mee. Met het PersoneelsSysteem kunt u hier verandering in brengen. In ons systeem kunt u uw personeelsadministratie op verschillende manieren vereenvoudigen:

  • Alle vaste zaken eenvoudig erin te zetten
  • Eenvoudig aan te passen
  • Overuren direct te verwerken
  • Alle personeelsgegevens in een oogopslag zichtbaar

U kunt alle arbeidscontracten, vakantie-uren en de plus- en minuren eenvoudig op een centrale plek beheren. Daarnaast kunt u ook de wijzigingen van arbeidscontracten direct verwerken, zijn de overzichten van de vakantie tegoeden eenvoudig bij te houden en is overwerk snel berekend. Alle gegevens kunnen ook indien nodig gecorrigeerd worden, zodat er geen fouten achterblijven in uw personeelsadministratie. Daarnaast kunt u ook alle benodigde documenten, zoals identiteitsbewijzen en verslagen van beoordelingsgesprekken, eenvoudig aan uw medewerkers koppelen, zodat alles binnen handbereik is. Daarnaast kunnen gegevens zoals plus- en minuren eenvoudig per dag bekeken worden. Zo kunt u ook correcties uitvoeren, wat weer in uw voordeel werkt als u de gewerkte overuren wilt uitbetalen. Zodra u bij ons het PersoneelsSysteem wilt aanschaffen, profiteert u van 30 dagen gratis uitproberen. Zo kunt u direct zien welke voordelen het voor uw bedrijf oplevert. Zodra de 30 dagen zijn verstreken, kunt u eenvoudig een account aanmaken, zodat u verder kunt met uw werkzaamheden. Op deze manier hoeft u nooit meer handmatig alle personeelsadministratie uit te voeren, voorkomt u problemen met de loonstroken en heeft u direct alles wat u nodig heeft in een oogopslag voor uw neus. Probeer daarom vandaag nog ons systeem uit en profiteert van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij kunnen u ook altijd eerst meer informatie geven of u voorzien van deskundig advies, zodat u precies weet wat u moet doen en overtuigd raakt van alle voordelen.

Alleen maar voordelen met ons PersoneelsSysteem

DifferentLab B.V. is uw specialist op het gebied van het vereenvoudigen van uw administratie. Door middel van onze eigen ervaringen op het gebied van administratie en de fouten die geregeld voorkwamen op onze eigen loonstrookjes hebben wij PersoneelsSysteem ontwikkeld. Hiermee willen wij bedrijven op een professionele manier helpen om alle administratie op een centrale plek te kunnen beheren en waar nodig te kunnen corrigeren. Wij hanteren een lage prijsgarantie, waardoor het u als ondernemer veel geld kan besparen. Daarnaast is ons systeem van hoogwaardige kwaliteit. U zult zien dat het alleen maar voordelen voor u oplevert. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer weten over ons PersoneelsSysteem? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.personeelssysteem.nl/. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn