Voorkom diefstal dankzij een moderne bewakingscamera

20 juli 2018

Posted in Beveiliging en Bewaking

“Vrijwel iedere winkelier weet helaas uit ervaring hoe belangrijk een alarmsysteem is. Er is hopelijk nog nooit bij uw bedrijf ingebroken maar de kans dat een dief eens iets geprobeerd heeft te stelen is wel erg groot. Hebt u een oude zwart-witte bewakingscamera in de winkel hangen die voornamelijk ruis weergeeft? Of hebt u nauwelijks preventieve maatregelen getroffen? Dan kunnen al die dieven niet alleen maar hun gang gaan, u bent ook nog eens een dief van de portemonnee. Investeer daarom in een nieuwe camera en wel door eens op onze website te kijken. Want op alarmbeveiligingsshop24.nl kunt u vast en zeker een bewakingscamera vinden die aan uw eisen voldoet en waar u tevens het budget voor hebt. Zo zijn er al relatief goedkope modellen in volledig HD die dus in kleur opnemen en dankzij de grote harde schijf opnames bewaren voor zolang als u dat wilt. Is de harde schijf vol, dan kunt u het altijd op een andere harde schijf kopiĆ«ren zodat u een eigen database hebt die jaren teruggaat. U weet immers maar nooit wanneer deze gegevens van pas komen. Kiest u bijvoorbeeld voor de bewakingscamera die eruitziet als een dome en die u 360 graden kunt draaien? Of hebt u meer de behoefte aan een statige bewakingscamera die onder een bepaalde hoek alles opneemt wat voorbijkomt? U kunt in onze webwinkel niet alleen de perfecte bewakingscamera voor uw situatie kopen, we helpen u ook graag mee bij het uitzoeken van het juiste model.

Een bewakingscamera zal afschrikken en erger voorkomen

Naast de bewakingscamera kunt u in onze webwinkel een keur aan apparatuur kopen ter bescherming van uw winkelpand, kantoorpand, magazijn maar ook zeker uw particuliere woning. U vindt onze winkel trouwens in Spijkenisse. Woont u in de buurt? Komt u dan eens al dan niet op afspraak langs voor een gratis adviesgesprek. Het kan trouwens geen kwaad om een plattegrond van het pand mee te nemen. Dan krijgen we een nog beter beeld van de huidige situatie. Vervolgens neemt u dat advies mee naar huis zodat u er even over na kunt denken en het kunt bespreken met eventuele bestuursgenoten. Gaat u uiteindelijk akkoord of kiest u voor een vergelijkbaar systeem? Plaats dan de bestelling via de website. Maak eventueel een account aan, vul uw bedrijfsgegevens in en betaal de bewakingscamera direct door het bedrag over te maken met behulp van een online betaalsysteem waar u ongetwijfeld wel bekend mee bent.

  • U ontvangt vervolgens een bevestiging in uw mailbox en we laten het u tevens weten als de bewakingscamera uw kant opkomt.
  • Daar hoeft u trouwens niet lang op te wachten want we hebben vrijwel alle modellen steevast op voorraad.
  • Niet alleen leveren we de bewakingscamera af, we sturen natuurlijk ook een monteur mee die het direct kan installeren en u kan uitleggen hoe u het bedient.

In Full HD worden de beelden tot wel 30 meter geschoten

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om de gegevens van de bewakingscamera niet alleen op te slaan op een harde schijf, maar in de cloud waar alleen u toegang tot hebt. Bij een eventuele crash bent u daardoor niet al uw gegevens kwijt. Pluk ze letterlijk weer uit de lucht als u ze nodig hebt. Uiteraard worden alle systemen volledige geleverd inclusief alle benodigde kabels van en naar de camera, het opnamesysteem, de beeldschermen en stopcontacten. U krijgt er meestal zelfs een muis bijgeleverd en het is mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone of tablet zodat u ook op die manier de beelden kunt volgen in realtime.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn