Uw zelfvertrouwen vergroten? Waar moet u beginnen?

18 juli 2018

Posted in Coaching en Workshops

Wilt u graag uw zelfvertrouwen vergroten? Dan kunnen we ons goed voorstellen. Want er zijn nogal wat problemen waarmee de moderne mens kampt. We leven in tijden van grote snelheid waarbij de focus op persoonlijke ontwikkeling nogal eens ver te zoeken. Als u dan uit een milieu komt waarin u werd gepest of waarin nooit over gevoelens gepraat werd, dan kan dat op de langere termijn problemen geven. U kunt uw zelfvertrouwen vergroten door naar therapie te gaan, alternatief dan wel klinisch. Maar dat is wellicht wel erg rigoureus. U kunt uw zelfvertrouwen vergroten door boeken te lezen of door naar een medium te gaan. Hoe dan ook, we hopen dat u eens op precieszoalsjebent.nl kijkt want daar vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden. Annemart Visser uit Mierlo, nabij Geldrop en dus in Noord-Brabant, staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uzelf, van acceptatie en uiteindelijk van uw zelfvertrouwen. Het vergroten daarvan staat uiteindelijk centraal hoewel u ook kunt profiteren van de sessies als u andere karaktereigenschappen van uw persoonlijkheid onder de loep wilt houden. We gaan focussen op het positieve in het leven en welke plek u daarin inneemt. Dat betekent dat we ons ook gaan focussen op uw positieve kanten. Hoe komen die het beste naar voren en hoe leert u om meer te houden van uzelf? Want dat is een belangrijke stap bij het zelfvertrouwen vergroten.

We helpen u met het zelfvertrouwen vergroten

Ook uw eventuele zwakke punten, en die hebben we uiteindelijk allemaal wel een beetje, komen aan bod. U leert om ze te accepteren en om ze en plek te geven maar niet zodanig dat ze nog langer uw leven beheersen. U zult gaan oefenen met uw gedrag. Bent u eigenlijk wel trouw aan uzelf en op welke momenten wat minder? Uiteindelijk volgt dan de acceptatie en hopelijk bent u er dan ook van overtuigd dat u een prachtig en uniek mens bent. Een authentiek wezen dat er mag zijn in de wereld. Hopelijk resulteert het ook in een rustiger leven waarin de focus meer op het heden ligt dan in het verleden en de toekomst. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en kunt u niet langer wachten om te beginnen met het zelfvertrouwen vergroten? Dan hebt u een eerste belangrijke stap al gezet: u wilt verbetering.

  • Dan volgt onder meer een bewustwording van uw emoties,
  • U krijgt meer contact met uw lichaam,
  • U kunt uit uzelf innerlijke rust creëren en daarmee inspireert u vast en zeker vele andere mensen in uw leven.

We bieden, als u bijvoorbeeld nog eerst de kat uit de boom wilt kijken, ook een kennismakingsworkshop aan in een kleine groep. Daar leert u al heel wat over uzelf. Bevalt het u en smaakt het naar meer? Meldt u dan direct aan voor de echte trainingen. Dan zult u snel uw zelfvertrouwen vergroten!

Nog vragen of opmerkingen? Bel dan snel voor meer informatie

Uw zelfvertrouwen vergroten is absoluut mogelijk, daar zijn we heilig van overtuigd. Blijf op de hoogte van blogposts, tips en ideeën maar natuurlijk ook van data waar u mevrouw Visser kunt ontmoeten door de website te bookmarken. Ook Facebook vindt u allerlei informatie dus wellicht kunt u de pagina liken. Mocht u direct al een training willen inplannen of persoonlijke vragen hebben, dan kunt u het beste even mailen. Of nog beter: bel haar even op. U vindt zowel haar 06-nummer als haar huis telefoonnummer op de website weergegeven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn