Spaar voor brandpunten bij Haardhouthandelaar.nl

5 december 2016

Posted in Woning en Tuin

dehaardhouthandelaar - Brandpunten

Het is allang niet meer van de tijd om houtblokken te kopen door zelf een aanhangwagen te huren en er veel tijd en energie in te steken om de blokken op de aanhanger te krijgen, naar huis te rijden en daar alles nog te moeten kloven. Beter gaat u gelijk naar de website Haardhouthandelaar.nl, omdat u hier te maken krijgt met zoveel voordelen. Zo krijgt u hier bijvoorbeeld standaard brandpunten. Dat houdt in dat u beloond wordt voor het feit dat u hier een bestelling plaatst, keer op keer. Waar u allemaal brandpunten voor kunt krijgen:

  • Het doen van een aankoop
  • Het aanmaken van een account
  • Het uitnodigen van een vriend of familielid

Weten waar u het grootste aantal brandenpunten mee kunt verdienen? U vindt het op de website. Meldt u ook aan voor de nieuwsbrief om nooit meer een aanbieding te missen.

Wat kunt u precies met brandpunten doen?

De tijd van het jaar is weer aangebroken dat het eigenlijk veel te koud is om naar buiten te gaan. Het weer is totaal omgeslagen en van lekker warme dagen is echt geen sprake meer. Veel mensen worden neerslachtig van dit weer, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. U kunt het immers binnen ook gewoon gezellig maken. Het is het ideale weertype om binnenshuis eens voor extra gezelligheid te zorgen. Dat begint al met het creƫren van warmte. Dan hebben we het niet direct over het gebruiken van warme kleuren of de toevoeging van uw warme persoonlijkheid, maar ook warmte die afkomstig is van de houtkachel. Hebt u geen houtkachel? Dan is het misschien een idee om die toch eens in huis te halen. Een houtkachel geeft een totaal andere warmte af dan een verwarming doet. Het geeft daarnaast veel meer sfeer. Wie houdt er nou niet van om naast een knapperend haardvuurtje te kunnen zitten? Zit u hier eenmaal voor de kachel, dan maakt u echt geen aanstalten meer om naar buiten te gaan. Pak er een lekkere kop chocomelk bij, een leuk tijdschrift of de laptop om mee te werken, en u zult niet meer weg te slaan zijn bij deze heerlijke warmte. Een houtkachel hoeft niet duur te zijn in aanschaf, net als dat haardhout ook niet kostbaar hoeft te zijn. U hoeft zelfs niet eens de deur uit te gaan om hout te kloven. U gaat gewoon naar de website Dehaarhouthandelaar.nl. Daar krijgt u voor iedere aankoop zelfs brandpunten. Met deze brandpunten kunt u sparen voor heel aantrekkelijke kortingen. Plaatst u hier een bestelling? Dan krijgt u voor iedere bestede euro al 2 brandpunten cadeau. Overigens hoeft u niet alleen maar hout te kopen om brandpunten te verzamelen. Er zijn veel meer mogelijkheden om brandpunten te verzamelen, wat al start met het maken van een account op de bovengenoemde site. Voor het aanmaken van het account krijgt u zelfs wel 100 brandpunten ineens. Het is dus zeker om voor het plaatsen van een bestelling eerst een account aan te maken. U krijgt dit aantal brandpunten dan dus gewoon gratis, zonder dat het u veel tijd en energie kost.

Alleen voor het uitnodigen kunt u al punten verdienen

Wilt u extra punten verdienen? Maak dan gebruik van uw sociale netwerk. Tip iedereen die u maar kent in uw omgeving op het bestaan van deze website en u ontvangt nog eens 100 extra punten per vriend of familielid. Wilt u weten wat u totaal kunt besparen om een levering hout? Ga dan snel naar de website, waar een handig overzicht op u ligt te wachten. Zo wordt het kopen van haardhout wel heel erg voordelig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn