Op zoek naar sportmassage in Den Haag?

20 maart 2019

Posted in Mens en gezondheid

Op zoek naar sportmassage in Den Haag?Als fanatiek sporter kun je vroeg of laat last krijgen van je spieren. Als je vaak sport zullen ze natuurlijk groeien en steeds wat beter herstellen van de training, maar als je ook maar iets te hard traint houden ze je misschien niet meer bij en ben je overtraind. Als je om die reden op zoek bent naar een praktijk voor sportmassage in Den Haag ben je bij Tong Ren Tang aan het goede adres. Tong Ren Tang is namelijk een massagepraktijk die diverse soorten en typen massages aanbiedt. Op hun website vind je alvast wat informatie over alle massages die ze aanbieden: tong-ren-tang.nl. Bij Tong Ren Tang kun je allereerst terecht voor sportmassage in Den Haag, maar ook voor andere massages en Chinese technieken, zoals:

  • Acupunctuur
  • Tuina therapie
  • Cupping

Bovenstaande therapie├źn vinden hun grondslag in de Chinese cultuur, en worden bij Tong Ren Tang aangeboden om hun effectieve werking. Je kunt ze combineren met een behandeling sportmassage in Den Haag, maar ook los boeken, als behandeling an sich. Vooral acupunctuur is al bekend onder het grote publiek. Deze behandeling wordt dan ook vaak geboekt, met hele mooie resultaten bij de meeste mensen. 

Chinese sportmassage in Den Haag

In de Chinese cultuur is het bestaan van meridianen al eeuwenlang bekend. Meridianen zijn allerlei onzichtbare energiebanen die door je lichaam lopen. Wanneer er een blokkade in een van de banen bestaat, kan je lichaam uit balans raken en bijvoorbeeld de doorbloeding naar een bepaald lichaamsdeel verminderen. De behandeling sportmassage in Den Haag van Tong Ren Tang is in principe dezelfde als die je zou krijgen bij een normale sportmasseur, behalve dat jouw therapeut verstand heeft van hoe de meridianen lopen, en welke blokkade er ten grondslag kan liggen aan de pijn of stijfheid die je ervaart. Hier kan de masseur slim op inspelen door bepaalde grepen of massagetechnieken op die gebieden toe te passen. Eventueel kan hij of zij je ook adviseren over een aanvullende therapie zoals acupunctuur of cupping, zodat je het maximale effect uit de behandelingen haalt en weer volledig pijnvrij kunt genieten van het sporten.

Met welke klachten ga je naar Tong Ren Tang?

Omdat ze diverse therapie├źn aanbieden zijn er ook diverse klachten waarmee je terecht kunt in de praktijk van Tong Ren Tang. Allereerst vind je er behandelingen voor sportmassage in Den Haag, maar ook voor acupunctuur en Tuina therapie kun je ze inschakelen. Vooral acupunctuur is een ontzettend holistische therapie, en daarom zul je ook met een breed scala aan klachten geholpen kunnen worden bij Tong Ren Tang. Acupunctuur leent zich namelijk onder andere voor stressklachten, buikpijn, hoofdpijn en onrust, maar ook huidproblemen en ouderdomsklachten kun je ermee behandelen. Hun sportmassage in Den Haag is meer geschikt voor sportgerelateerde pijntjes zoals overbelasting en blessures. Door onder andere gebruik te maken van deep tissue massage kan de spanning in de spier worden opgeheven, wat de doorbloeding ten goede komt. De spier herstelt hierdoor veel sneller dan dat hij zonder de behandeling zou hebben gedaan. Overigens is ook een preventieve massage een goed idee, je houdt hiermee je spieren in topconditie en daarmee ook jouw sportprestaties hoog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn